Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$57,733.68
-2382.55
Ethereum
$2,961.37
-22.78
Litecoin
$79.48
+0.59
DigitalCash
$28.25
+0.45
Monero
$122.74
+4.3
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.27
-0.03
Dogecoin
$0.13
-0

Paystand B serisi fonlama turunda 20 milyon dolar topladı

0 440

Paystand B serisi fonlama turunda 20 milyon dolar topladı .

Paystand, B serisi fonlama turunda 20 milyon dolar topladı. Şirket, topladığı parayı blockchain tabanlı ticari ödeme platformunun gelişimini hızlandırmak için kullanacak. Şirket, söz konusu fonlama turunda DNX Ventures, Battery Ventures, Epic Ventures, Commerce Ventures ve Wildcat Ventures’tan yatırım aldı. Şirketin mevcut yatırımcıları arasında bulunan Leap Global Partners, BlueRun Ventures ve diğer bazı şirketler de fonlama turuna katıldı. Şirket, fonu Scotts Valley, Kaliforniya ve Guadalajara, Meksika’da yer alan ekiplerini büyütmek ve ürün yelpazesini genişletmek için kullanacak. Paystand, müşterilerine birçok sektörde ticari ödemelerin teslimini dijitalleştiren, blockchain tabanlı bir platform sunuyor.

Paystand CEO’su Jeremy Almond, şöyle belirtti:

“Karmaşık ticari işlemler için Venmo gibi işlev görüyor. Finansal altyapıyı, çoğunlukla internet öncesi dönemde inşa edildiği için yeniden düzenliyoruz. Yeni bir iş modeli ile geliyoruz ve ”hizmet olarak ödeme” yapıyoruz.”

Paystand, belirli sektörlerde ödeme prosedürünü tamamen otomatik hale getiriyor. Örneğin, sigorta şirketlerinin prim ödemelerini dijital olarak almalarına ve sigorta talepleri için ödeme yapmalarına olanak sağlıyor. İmalat, ulaşım ve ilaç sektörü gibi sektörler de, dijitalleştirilmiş nakit sisteminden fayda sağlayabilecek.

Paystand, şirketler arasındaki koşulları müzakere etmek için akıllı sözleşmeleri kullanıyor.Almond, şöyle açıkladı:

“Şirketler arasındaki altyapının akıllı sözleşme kullanmasına olanak sağlıyoruz. Bu koşullara göre ödeme yapıyoruz. Bunun olduğundan nasıl emin oluyorsunuz peki? Blockchain altyapısı, bu konuda iyi işlev görüyor.”

Bu durum, hibrit bir blockchain sistemi tarafından mümkün kılınıyor. Büyümeye hızla devam eden şirket, son 24 ayda yıllık gelirini ikiye katladı. Aynı zamanda 80’den fazla büyük müşteri edindi. Mevcut müşterileri arasında JCB, Bugaboo, Covetrus, Parachute Home ve Silicon Valley Bank yer alıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.