Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-3738.09
Ethereum
-273.66
Litecoin
-5.35
DigitalCash
-4.07
Monero
-4.48
Nxt
-0
Ethereum Classic
-3.05
Dogecoin
-0.02

Cardano Fiyatında Yeni Beklentiler! 26 Kasım ADA Analiz

0 778

Cardano fiyatı, önümüzdeki günlerde güzel bir patlayıcı ralliyi uzatabilecek güçlü bir hareketin başlangıcını ortaya koydu. Ancak ADA yatırımcıları, ay sonu oynaklığı nedeniyle dikkatli olmaya devam etmeli.

Cardano fiyatı artışa geçecek mi?

cardano ada analiz 26 kasım

Cardano’nun 11 ve 25 Kasım arasındaki fiyat hareketi, aynı dönemde yapılan dört düşük seviyeyi birleştiren bir trend çizgisinin çizilebileceğini gösteriyor. Ancak 26 Kasım’da ADA, satış baskısında onu yukarıda belirtilen trend çizgisinin üzerine iten ani bir artış gördü. Bu bloğu kırdıktan sonra, Cardano fiyatı şu anda 0,321 dolar seviyesindeki genel bariyere karşı mücadele etmekte. ADA 0,321 dolar direnç seviyesini alt destek hattına çevirdikten sonra yatırımcılar dikkatli olmalıdır. Böyle bir durumda, Cardano fiyatı %18’lik bir artışı tetikleyerek 0,382 dolara ulaşabilir.

Cardano’nun fiyatındaki bu güçlü hareket, %14’lük düşüşün ardından düşük seviyeden toparlandıktan sonra %8 civarında seyreden 30 günlük piyasa değerinden gerçekleşen değere (MVRV) modelini destekliyor. Bu endeks, bir önceki ay ADA satın alan yatırımcıların ortalama kâr/zararını belirlemek için kullanılır. Santiment’in verilerine göre -%10 ile %25 arasındaki bir değer, toparlanma rallilerine başlamak için ideal yerdir. Son dört ayda, bu zincir üstü metrikteki %11,3’ten %28,3’e her düşüş, düşük üretime yol açtı. Geçmiş sonuçlar gelecekteki sonuçların göstergesi olmasa da, yatırımcılar bu stratejiye dikkat etmelidir çünkü bu bir kaçışı tetikleyebilir. Cardano fiyatı için işler iyiye giderken, 0,30 dolarlık destek seviyesinin kırılması yükseliş tezini kıracaktır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.