Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-3738.09
Ethereum
-273.66
Litecoin
-5.35
DigitalCash
-4.07
Monero
-4.48
Nxt
-0
Ethereum Classic
-3.05
Dogecoin
-0.02

FegToken Borsalardan Bir Bir Delist Ediliyor! FEG Dolandırıcı mı?

2 6.369

Piyasaya bundan sadece 2 ay önce sürülen ve geçtiğimiz günlerde bir ralli ile inanılmaz yükselen FegToken kripto para borsalarından bir bir delist ediliyor. Delist haberlerinin ardından kısa sürede %50 değer kaybeden FED dolandırıcı mı soruları ise şu anda yatırımcıların aklını kurcalamakta.

Twitter ve diğer sosyal medya platformları üzerinden bir araya gelen yatırımcılar şu anda durumu anlamaya çalışıyorlar. Birçok borsada FegToken için işlemler askıya alınmış durumda. Hal bu olunca da birçok kişi şu anda zararını kurtarmaktan bile uzak. Bir yandan borsalara tepki yağsa da durumun FegToken’den dolayı kaynaklandığının altını çizmek gerek. Dolandırıcılık iddiaları ile gündeme gelen FEG kısa sürede dibi boylayacak gibi görünüyor.

FEG Yatırımcıları Şimdi Ne Yapacaklar?

FEG için şuan doğrulanmış bir haber olmasa da birçok borsa kendi kaynaklarına güvenerek söz konusu tokeni delist ettiler. Peki sırasıyla birçok borsadan kaldırılan FEG yatırımcıları şimdi ne yapacaklar? Bu soru sosyal medya üzerinden sıkça soruluyor ancak şuan için bu konu hakkında net konuşmak oldukça zor. Değeri 0.00000001 dolara kadar gerileyen kripto para birimine yatırım yapanlar eğer paralarını çekmek istiyorsa delist edilmemiş bir başka borsa kullanmak durumundalar. Bunun için de aşağıdaki bağlantıya göz atabilirsiniz.

https://coinmarketcap.com/tr/currencies/fegtoken/markets/

 

2 Yorumlar
  1. Hüseyin diyor

    We recently received a high volume of requests from the community and we have to suspend the FEG trading for furture investigation and uate if we can resume the trading services in the future. We will keep you updated as soon as we get more information.

    Gate io bu açıklamayı yaptı sakin kalın

  2. TC diyor

    Borsalara geri girdi , derhal bu haberi kaldırın , yalan haber yapmayın.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.