Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-1526.5
Ethereum
-12.02
Litecoin
+1.63
DigitalCash
-0.53
Monero
-3.17
Nxt
-0
Ethereum Classic
+0.06
Dogecoin
-0.01

Bir Proje Daha Tron Ağına Sorunsuz Erişim Fırsatı Sunuyor

0 813

Bir Proje Daha Tron Ağına Sorunsuz Erişim Fırsatı Sunuyor

Bir proje daha müşterilerini Tron (TRX) blok zincirine sorunsuz bir şekilde erişme fırsatı ile güçlendirdi.DAO Maker, erken aşamadaki projelerin yeni token teklifi modelleri aracılığıyla fon toplayabileceği bir kuluçka makinesi olarak kendini tanıtıyor. Şimdi, modern kripto sahnesinin önde gelen akıllı sözleşme ortamlarından biri olan Tron (TRX) blok zinciri ile ortaklık kurdu.

DAO Maker, Tron (TRX) Blok Zinciri İle Ortaklık Kurdu

Proje finansmanı için Tron (TRX) blok zinciri ve DAO Maker (DAO) inkübatörü stratejik bir ortaklığa girdi. Yeni işbirliği kapsamında, tüm DAO Maker hizmetlerine Tron (TRX) platformunda sorunsuz bir şekilde erişilebilecek.Ek olarak, Tron tabanlı projeler, girişim ​​finansmanını artırmak için DAO Maker (DAO) fırsatlarından yararlanabilecek.

DAO Maker, kaynak yaratmanın yanı sıra, sürdürülebilir ilerlemenin kaçınılmaz yönleri olarak sağlam ve tutkulu toplulukları bir araya getirme projelerine yardımcı oluyor. Bu hedefe “sosyal madencilik” araçlarıyla ulaşılıyor.Bu nedenle, Tron’un (TRX) multi-milyon kişilik izleyici kitlesiyle etkiletişime girmek, özellikle merkezi olmayan finansal uygulamalar (DeFi) segmentinde DAO Maker (DAO) gelişimi için büyük önem taşımaktadır.

Token Satış Modellerini Yeniden Gözden Geçirme

DAO Maker, SHO (Strong Holder Offering) kavramına öncülük eder. Bir proje için hangi tahsis başvuru sahiplerinin en uygun olduğunu tespit etmek için zincir analizi, kullanıcı etkinliği verileri ve diğer parametreleri kullanır.SHO’lar, kilitli tokenların çoğunun tahsis edilmesinden sorumludur. Bu nedenle proje, token teklifine katılım için memnuniyetle karşılanan izleyiciyi seçebilir.

Tron’un kurucusu ve BitTorrent’in CEO’su Justin Sun, platformunun yeni ortağının olasılıklarını değerlendiriyor ve şöyle diyor:TRON’a zincirler arası topluluk kuluçka ve kaynak yaratmayı getirmek için DAO Maker gibi bir endüstri lideriyle ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz.Ortak bir açıklamaya göre, Tron’daki (TRX) ilk SHO’nun detayları yakında ortaya çıkacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.