Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,781.40
-707.09
Ethereum
$3,129.01
-26.46
Litecoin
$87.65
+3.88
DigitalCash
$30.22
-0.32
Monero
$120.35
+0.37
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.12
+0.68
Dogecoin
$0.15
-0

KuCoin Duyurdu; Spotlight MultiVAC Token Satışı Başlıyor!

0 549

Singapur merkezli Bitcoin borsası KuCoin, ilk Spotlight ICO’sunu açıkladı: MultiVAC. İlk satış 3 Nisan 2019 Çarşamba günü…

Binance Launchpad’ın kopyası niteliğindeki Spotlight’ın ilk ICO’su MultiVAC olacak. KuCoin, nisan ayı itibariyle Launchpad benzeri bir etkinlikle kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. “Spor ışıkları” anlamında gelen “Spotlight” adlı yeni etkinlik modelinin ilk token satışı MultiVAC olacak.

Binance token satışı için belli bir miktar BNB olması gerekiyor. KuCoin’in ICO etkinliği için de borsanın yerel kripto parası KuCoin Shares (KCS) sahibi olmak gerekiyor. Tokenler, KCS üzerinden satışa sunulacak.

Duyuru, KCS’nin değerini yüzde 18’ oranında artırdı. Kendisini “halkın borsası” olarak tanımlayan Singapur merkezli borsa, Spotlight’ı da “halkın IEO launchpadi” olarak tanımlıyor.

MTV, 15 Milyon Dolarlık Fon Topladı

Kısa adı “MTV” olarak MultiVAC projesi, “dünyanın ilk hızlı, verimli ve tamamen parçalı yapıya indirgenmiş blok zinciri” olarak duyuruldu. MTV’de blok zinciri temelini oluşturan Sharding, hesaplama dışında depolama ve dağıtım imkanı da veriyor. Ayrıca, merkeziyetsiz ve güvenli bir dağıtım ağı olarak dikkat çekiyor.

MTV projesinin önemli girişimlerden toplamda 15 milyon dolarlık fon toplamayı topladığı belirtiliyor.

“Spot Işıklarını MTV’ye Yöneltelim!”

KuCoin CEO’su Michael Gan, Twitter’den paylaştığı mesajda, MultiVAC projesin duyurmaktan zevk aldığını söyledi.

Gan, “Spotlightımızı MultiVAC’a yöneltelim! Size tüm boyutları ile sharding ve esnek blok zincirini tanıtmak benim için bir zevk: KuCoin Spotlight’ın ilk projesi olan MultiVAC.” mesajı paylaştı.

Token Satışı 3 Nisan’ta Başlıyor

KuCoin tarafından yapılan duyuruda da, “Potansiyel blok zincirleme projelerini araştırmak, “halk borsası” olarak bizim vizyonlarımızdan biri olmuştur. Kesin bir tarama sürecinden sonra, ilk KuCoin Spotlight: MultiVAC (MTV) projesini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. MultiVAC (MTV) için token satışı 3 Nisan 2019, 22:00:00, UTC + 8’de başlayacak.” denildi.

KuCoin’e üye olmak için tıklayın!

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.