Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$57,300.43
-1846.5
Ethereum
$2,928.88
+4.56
Litecoin
$78.80
+0.33
DigitalCash
$27.97
+0.75
Monero
$121.51
+3.57
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$24.95
-0.21
Dogecoin
$0.13
-0

IOTA, Akıllı Şehirler İçin Iot’yi Kullanmayı Hedefliyor

0 322

Dünyanın en hızlı büyüyen blok zinciri kuruluşlarından biri olan IOTA, Teksas eyaletinde akıllı şehir çalışmalarını hızlandırıyor. Bu amaçla Teksas Akıllı Şehirler Zirvesi açılışı için sponsor olacağını açıkladı. Şirket ayrıca, zirvenin tamamında çeşitli etkinlikler düzenleyeceğini belirtti. Şirket, akıllı şehir çalışmalarında nesnelerin internetini (IoT) kullanmayı hedefliyor.

Yılın en büyük blok zincirleme etkinliklerinden biri, konsorsiyum tarafından desteklenen Texas Akıllı Şehirler Zirvesi. Alman blockchain vakfı IOTA, blockchainin rolünü ve potansiyelini daha iyi açıklamak için düzenlenen zirveye sponsor olacağını açıkladı.

Akıllı Şehirler Girişimi, IOTA’dan Destek Alıyor

Dijital paraları etkinleştiren teknoloji, tedarik zincirlerinden modaya, finanstan devlete kadar neredeyse her endüstride uygulanabilecek potansiyele sahip. Birkaç büyük şirket kripto para birimini denemeye başladı ve bir avuç yerel yönetim bu durumu izledi.

Teksas, bunun öncülerden biri. Devletten bir grup şirket, kuruluş ve bireyden oluşan bir grup, blok zinciri kullanmayı amaçlayan bir konsorsiyum oluşturdu. Austin CityUP, eyalette akıllı şehir girişimlerini ilerletmek amacıyla kuruldu.

Akıllı Şehirler ve Blockchain

IOTA’nın 29 Nisan’da düzenlenen Teksas’taki en son etkinliği “olağanüstü” bir geri bildirim aldı. Böylece şirket, bir çalışma grubu oturumuna ve zirve boyunca başka birçok etkinliğe ev sahipliği yapmaya karar verdi. Şirketin resmi blog gönderisine göre, bu etkinliklerden biri IOTA protokolüne odaklanacak. Şirket, akıllı şehir çözümlerine entegre edilmesi durumunda protokolün potansiyel olabileceğini söyledi.

IOTA, blockchain taşıma kullanım durumları üzerinde çalışmak üzere Austin Ulaştırma Departmanı ile ortaklık kurdu. Proje, farklı ulaşım sistemleri arasında birlikte çalışabilirlik sorununu çözme üzerine yoğunlaşacak. Ayrıca, Austin’in ‘akıllı şehir’ oluşturmak için ilk adımı olacak.

Austin CityUP’ın kurucusu ve CEO’su Jay Boisseau, San Antonio, Dallas ve Houston dahil olmak üzere Teksas’taki birçok kentin akıllı şehir çalışmalarına başladığını söyledi. Boisseau, “Akıllı şehir yaklaşımları, şehirlerde yaşam kalitesini artırmak, şehirlerin verimliliğini ve operasyonlarını geliştirmek için veri, teknoloji ve analitik kullanmamızı sağlıyor.” dedi.

Halen pazar sınırı ile 15. sırada olan IOTA, son 24 saat içinde yüzde 8,16 arttı. IOT, toplamda 1.16 milyar dolar piyasa değerine sahip. 24 saatlik hacmi 64.33 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.