Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,631.40
-952.32
Ethereum
$3,133.90
-40.35
Litecoin
$83.17
-1.67
DigitalCash
$30.29
-0.34
Monero
$118.85
-1.7
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.18
-0.66
Dogecoin
$0.15
-0

eToro ve The Tie, Yatırımcılar İçin Twitter’daki Kripto Düşüncelerini İzleyecek

0 251

eToro ve The Tie, Yatırımcılar İçin Twitter’daki Kripto Düşüncelerini İzleyecek

Sosyal ticaret ve yatırım platformu eToro, insanların kripto para birimlerine karşı tutumunu takip edecek düşünce tabanlı analitik bir araç çıkarmak için analitik ve finans yönetim girişimi The Tie ile ortaklık kurdu.

eToro, TheTIE-LongOnlyCopyPortfolio adlı yeni stratejiyi 15 Ekim’de yapılan resmi duyuruyla açıkladı. Strateji, dijital para ile ilgili konuşmaları analiz ederek, makine öğrenmesi ve doğal dil işleme teknolojisi ile her gün 850 milyon tweet işliyor.

Sadece olumlu düşünce sinyalleriyle işlem

Araç, sosyal medya mesajlarını tararken her bir tweet’i inceleyip kripto paralarla ilgili olanları belirliyor ve verilerin uygunluğunu değerlendirirken, spam ve botları elemek için de bir filtre kullanıyor. Değerlendirmenin, belirli bir coin için Twitter’daki olumlu ve olumsuz konuşmaları doğru şekilde yansıtmasını sağlamak için düşünceler coin’e göre ölçülüyor.

The TIE tarafından geliştirilen LongOnlyCopyPortfolio, sadece en az üç varlığa sahip uzun pozisyonları değerlendiriyor ve boğa düşünceleri ile yönlendiriliyor, ardından da Twitter üzerindeki olumlu düşünceler sonucunda işlemleri açıyor. The Tie CEO’su Joshua Frank şöyle dedi:

“Tek yapmanız gereken tek bir düğmeye tıklamak ve dünyanın önde gelen koruma fonlarının ve kurumsal yatırımcıların güvendiği bu karmaşık ticaret stratejilerini kopyalayabilirsiniz.”

eToro ile ilgili görsel sonucu

Kripto endeksleri ve “insansız” araçlar ilgi görüyor

Dünyanın en büyük ikinci borsası Nasdaq bugün erken saatlerde 200’den fazla faktörü hesaba katarak ve sinir ağı algoritması kullanarak en büyük 100 kripto para birimi için verileri analiz eden ve Cryptoindex tarafından oluşturulan yapay zeka özellikli CIX100’ü yayına aldı. “İnsansız” araç, hem yeni başlayanları hem de profesyonel yatırımcıları hedefliyor.

ABD merkezli blockchain güvenlik firması CipherTrace de bugün bir basın bülteniyle kripto istihbarat platformunu 700 tokene genişleterek müşterilerin Ether (ETH), Tether (USDT), Bitcoin Cash (BCH) ve Litecoin (LTC) gibi ilk 100 kriptonun işlem hacminin yüzde 87’sinden fazlasını izlemelerine olanak sağladığını duyurdu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.