Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,610.99
-1732.24
Ethereum
$3,006.36
-74.66
Litecoin
$82.01
+3.21
DigitalCash
$28.07
+0.08
Monero
$115.17
-8.45
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.60
-0.64
Dogecoin
$0.14
-0.01

CipherTrace İzleme Platformunu 700 Token’e Yükseltti.

0 432

CipherTrace İzleme Platformunu 700 Token’e Yükseltti.

ABD merkezli blockchain güvenlik firması CipherTrace, kripto istihbarat platformunu 700 tokene genişletti.

Yüzlerce ERC-20 tokeni izleniyor

Şirketin yayınladığı basın bültenine göre firma, 15 Ekim’de başlatılan genişletilmiş platformu ile müşterilerin Ether (ETH), Tether (USDT), Bitcoin Cash (BCH) ve Litecoin (LTC) gibi ilk 100 kriptonun işlem hacminin yüzde 87’sinden fazlasını izlemelerine olanak sağlıyor.

CipherTrace’in artırılmış izleme desteği sayesinde birkaç yüz ERC-20 tokeni için de izlenebilirlik sağlanıyor.

Genişletilmiş kapasite en son Cryptocurrency Intelligence platformuna dahil edildi ve otomatik izleme için CipherTrace API ile kullanıcılara sunulmakta.

Kullanıcılar ve finansal araştırmacılar, kripto adreslerini izleyebilecek ve işlemler, cüzdanlar, takaslar ve akıllı sözleşmeler hakkındaki verilere erişebilecek.

CipherTrace ile ilgili görsel sonucu

“Trilyon dolarlık küresel bir kripto ekonomisi” yaratmak için

Şirket CEO’su Dave Jevans, yeni genişletilmiş ürünün sanal varlık servis sağlayıcılarına suçlularla ve teröristlerle mücadelede kitlesel yaygınlık ve mevzuat kabulü için gerekli güven düzeyini sağlamada yardım etmeyi hedeflediklerinin altını çizdi.

700 coin’in eklenmesinin “trilyon dolarlık küresel bir kripto ekonomisi” yaratmakta yardımcı olacağını öne sürdü.

CipherTrace CTO’su Shannon Holland, yeni ilavenin son dört yıl boyunca teknolojik atılımların yanı sıra yetkililer ve finansal araştırmacılarla yakın iş birliği gerektirdiğini vurguladı. Holland’ın açıklaması şu şekilde:

“Artık daha önce hayal edemeyeceğimiz miktarlarda blockchain verisini ayırt edebiliyor ve otomatik olarak doğrulayabiliyoruz ve bunları yüksek bir güven düzeyi ile karakterize edebiliyoruz. Önümüzdeki aylarda daha fazla token, stablecoin ve blockchain eklemeye devam edeceğiz.”

Para aklama ve terör finansmanı riskleri ile mücadele etmek amacıyla Malta’daki kripto işletmelerinin faaliyetlerini izlemek üzere Malta Finansal Hizmetler Kurumu (MFSA) tarafından atanmıştı.

ABD merkezli şirket, Ağustos ayında siber suçluların 2019 yılında dijital döviz borsalarından, yatırımcılardan ve kullanıcılardan 4,3 milyar dolar kazandıklarını bildirmişti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.