Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,351.31
+76.66
Ethereum
$3,144.64
-2.02
Litecoin
$84.85
+1.17
DigitalCash
$30.43
+0.48
Monero
$120.01
+1.62
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.58
+0.45
Dogecoin
$0.15
0

Blok zinciri küreselleşmeyi nasıl geliştirebilir ?

0 297

Blok zinciri küreselleşmeyi nasıl geliştirebilir ?

Blockchain teknolojisinin doğuşu ve hızlı adaptasyonu, ünlü CEO’lar, yatırımcılar, girişimciler ve finansal uzmanlarla sık sık günlük finansal faaliyetlerimizle ilgili gidişatımızı nasıl değiştireceğinden bahsetti. Blockchain teknolojisinde göz önünde bulundurulması gereken en önemli hususlardan biri, bu nispeten yeni teknolojinin küreselleşmeyi nasıl geliştirebileceğidir – yani, dünya çapında insanların, şirketlerin ve hükümetlerin etkileşim ve entegrasyon süreci. Küresel ekonomideki en önemli şeylerden biri mal ve hizmetlerin hareketidir. Para birimleri bu hareketleri kolaylaştırmak için kullanılır, ancak yüksek enflasyon oranları ve para manipülasyon teknikleri gibi konular birçok insanı geleneksel para birimlerinin geçerliliği konusunda endişelendirmektedir. Değişmezlik, kripto para birimlerini malların ve hizmetlerin hareketini kolaylaştırmak için doğru araç haline getirebilir. Bazı hükümet yetkilileri, kripto para birimlerinin hız ve ağ tıkanıklığının onları küreselleşme için bir araç olarak kabul etmelerini engellediğini iddia etseler de, birçok proje bu varsayımları çürütmeye başladı . Bu, kripto para birimini insanların güvenebileceği bir küreselleşme aracı haline getiriyor.

Şu anda, para transferleri çoğunlukla işlemlerin gerçekleştirilmesi için ek ücret talep eden bankalar tarafından yapılmaktadır. Uluslararası transferlerde yüksek banka ücretleri tek sorun değildir. Operasyon için gereken süre, karmaşıklığına bağlı olarak birkaç gün sürebilir. Kripto para biriminin kripto borsaları üzerinden çevrimiçi dönüştürülmesi, neredeyse hiç maliyet gerektirmeyen çok daha basit bir işlemdir. Bu yüzden yabancı işçiler ailelerine para göndermek için gittikçe daha uygun ve daha ucuz bir araç olarak Bitcoin’e ( BTC ) giderek daha fazla güveniyorlar .

Kripto borsaları küreselleşmeye yardımcı olabilir mi?

Kripto para birimi borsalarından bahsetmeden kripto para birimleri aracılığıyla küreselleşme hakkında konuşamayız. Bitcoin’de yaklaşık 10 milyar doların kripto para birimi borsalarında depolandığını bildirdi . Borsalar, birçok kripto kullanıcısı tarafından sınır ötesi işlemler ve kripto para birimi dönüşümleri için bir araç olarak kabul edilir. Kripto para borsaları, değer katmayan veya gelecek vaat eden projelerin büyümesine yardımcı olmayan projelerin geliştirilmesini cesaretlendirmelidir. Nasıl? Proje jetonlarını listelerine eklemeden önce gerekli özeni göstererek. Bir değiş tokuşa giremezse, proje jetonu esasen ölüdür – yoksa sadece proje platformunun iç ihtiyaçlarını karşılayabilir. Singapurlu kripto borsası CEO’su BiKi’nin CEO’su Ethan Ng, borsaların gemilerde aldıkları projeye gerekli araçları sağlayarak ve pazara sunarak yardımcı olması gerektiğini söyledi. 

“Projenin geliştirilmesi için sorumluluk almadan önce, değişim projenin en kapsamlı analizini yapmalıdır. BiKi’yi Ağustos 2018’de ayı piyasasının zirvesinde başlattık, sonunda ICO döneminin sona erdiği anlaşıldı, bu yüzden o sırada kripto pazarında oluşan nişi doldurduk – oldukça gerekliydi küresel pazara girebilmeleri için jetonları doğru bir şekilde nasıl başlatacaklarını, bir PR kampanyasının nasıl yürütüleceğini ve topluluğun nasıl yönetileceğini bilmek. Projeleri önce Çin pazarına tanıtıyoruz, sonra da yardımlarımızla küresel pazara girebiliyoruz. ”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.