Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,034.88
+1586.71
Ethereum
$3,061.46
+55.38
Litecoin
$82.18
+2.45
DigitalCash
$29.75
+1.17
Monero
$119.16
+3.88
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.31
+0.82
Dogecoin
$0.16
+0.01

Bakkt Ceo’su ABD Senato Koltuğunda

0 296

Bakkt Ceo’su ABD Senato Koltuğunda .

Georgia Valisi Brian Kemp, kurumsal Bitcoin ( BTC ) vadeli işlem platformu Bakkt CEO’su Kelly Loeffler’i ABD Senatosu’na atandı . Washington Post , 4 Aralık’ta rapor etti. Loeffler, atanmasıyla, yıl sonunda emekli olmayı planlayan Senatör Johnny Isakson’un (R-GA) yerini alacak .

“Hayatımı Washington’a gitmeye çalışarak geçirmedim. Ama işte millet benim hakkımda öğrenecekler: Ben ömür boyu muhafazakârım. Pro-Second Değişikliği. Pro-askeri. Pro-duvarı. Ve Trump yanlısı. Muhafazakar değerlerim için özür dilemiyorum ve Başkan Trump’ın muhafazakar hakimlerini gururla destekleyeceğim. ”

Cumhurbaşkanı Donald Trump dahil olmak üzere çeşitli parti liderlerinin Kemp’e ABD yerine Doug Collins’i seçmesi için bastırdığı bildirildi. Başkan ve takipçilerinden çoğu, onu çok ılımlı olarak gören Loeffler’de satılmaz. Daha önce, Kemp’in Başkan ve Loeffler ile bir araya gelerek Trump’ın Senato koltuğuna ilişkin seçimini onayladığını ancak boşuna olmadığını belirtti.

Bakkt’ın son gelişmeleri

Bu arada, Bakkt platformunda Bitcoin vadeli açık faiz çarptı Aralık 3’dekinden üzerinde $ 6,5 milyon yeni tüm zamanların en yüksek açık ilgi olarak tüm zamanların en yüksek olmuştu önceki günden itibaren% 42’lik büyüme idi rapor iyi. Ayrıca, Bakkt, 9 Aralık’ta Bitcoin vadeli işlemlerine ilişkin ilk düzenlenmiş opsiyon sözleşmesini başlatmayı planlıyor . Yeni seçenekler ürünü, müşteri geri bildirimlerine dayanıyor, Loeffler’i açıklıyor ve bitcoin riskini korumak veya korumak için tasarlanmıştır. Bakkt ekledi:

“ICE Futures ABD, CFTC ile olan sözleşmeyi kendinden onayladı ve düzenlenmiş bir opsiyon sözleşmesinin gereklerini karşılamak için gösterge vadeli işlem fiyatlarından ve kurumsal sınıf gözetiminden yararlanmaktan heyecan duyuyoruz.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.