Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,669.18
+3302.77
Ethereum
$3,100.20
+114.84
Litecoin
$80.74
+0.06
DigitalCash
$29.52
+1.7
Monero
$118.00
+3.94
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.06
+0.68
Dogecoin
$0.15
+0.01

Upbit : Ledger İle Kripto Saklama Hizmetini Başlatıyor

0 443

Upbit : Ledger İle Kripto Saklama Hizmetini Başlatıyor .

Güney Koreli fintech şirketi Dunamu’nun finansal hizmetler kuruluşu DXM, kripto siber güvenlik şirketi Ledger ile kurumsal kripto varlık saklama hizmeti başlatmak için birlikte çalışıyor. DXM, sektörün haber kaynağı The Block’ın 4 Aralık tarihli haberine göre UpBit Safe adlı yeni bir saklama hizmeti başlatmayı planlıyor: hizmeti Ledger’ın saklama kolu Ledger Vault destekleyecek. UpBit Safe, habere göre Ledger’ın donanım güvenlik teknolojisini kullanacak ve kurumsal müşteriler için alım satımı daha etkili ve güvenli hale getirecek. Ledger Asya-Pasifik bölge başkanı Glenn Woo, Ledger Vault’un kurumlara saklama kurallarını kendi ihtiyaçları doğrultusunda kişiselleştirmelerine olanak sağlayan çözümler sunduğunu belirtti. DXM baş strateji sorumlusu Eric Yoo, şirketin ilk olarak UpBit müşterilerini hedef alacağını duyurdu. Yoo, şöyle belirtti:

“Kore’nin en büyük borsasına ait bir yan kuruluşuz ve saklama hizmeti sunabileceğimiz birçok varlık olduğu için rakiplerimize göre avantajlı durumdayız. […] UpBit markasının, Ledger Vault güvenlik teknolojisinin ve DXM’in kendi teknolojisinin güçlerini birleştirmesi, Kore pazarına can verecek.”

Düzenleme eksikliği kripto gelişimini engelliyor

Diğer yandan Yoo, Güney Kore’de kripto alanına kurumsal katılımın büyük ölçüde düzenleme eksikliğinden engellendiğini kabul etti. Yine de, bu belirsizliğin önümüzdeki yıl düzeleceğine ve yerel kripto sektörüne para akışı sağlayacağına inanıyor:

“Kore’deki en büyük risk, düzenleme eksikliği olmasıdır. […] Burası adeta bir vahşi batı. […] Düzenlemeler netleştiği zaman kurumsal paraya ulaşımımız daha kolay olacak.”

Woo, Ledger Vault’un alanda henüz yeni bir hizmet olduğunu ve hala piyasaya girmeye çalıştığını belirtti. Woo, DXM’in şirkete faaliyetlerini büyütmede yardımcı olmasını umuyor. Kurumlara kripto varlıkları için saklama hizmeti sunanların sayısı, düzenlemeler sektörü kurumsal yatırımcılar için daha uygun hale getirdikçe artıyor. Son olarak kurumsal Bitcoin (BTC) alım satım platformu Bakkt, Kasım ayının ilk yarısında saklama hizmeti başlattı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.