CryptoCompare’in derlediğimiz haber’e göre en büyük küresel kripto para borsalarından olan Gemini, İngiltere merkezli Starling Bank’tan eski bir üst düzey yönetici ile ortaklık kuruyor. Firmanın 4 Aralık’ta yaptığı açıklamada , Starling’in eski bir CEO’su ve kurucu ortağı olan Julian Sawyer, İngiltere ve Avrupa’da Gemini Avrupa – Gemini Trust Şirketi’nin Avrupa ortağı olacak . Gemini Başkanı Cameron Winklevoss tarafından yapılan açıklamaya göre , Sawyer, Amerika Birleşik Devletleri merkezli kripto değişimine, artan finansal hizmetler organizasyonlarında toplam 20 yıllık deneyimi bulunan , Starling’den önce, Sawyer, 2012’de sattığı finansal yönetim danışmanlığı olan Bluerock Consulting’i kurdu. Duyuruya göre Sawyer, Big Four denetim şirketi EY ve İrlanda profesyonel hizmetler şirketi Accenture’de yönetim danışmanlığı yaptı. Gemini’deki yeni konumunda Sawyer, kripto borsalarının bölgedeki ortak stratejisini oluşturmaktan sorumlu olacak. Ürün geliştirme ve operasyonları yönetmenin yanı sıra, yeni Avrupalı ​​yönetici İngiltere ve Avrupa’da işe alımları yönetecek ve doğrudan Cameron’a rapor verecek. 

Avrupa ve İngiltere’nin “düşünceli düzenleme” kavramı .

Duyuruda Tyler Winklevoss, Avrupa’nın “modern finansal piyasaların doğduğu yer” olduğunu ve İngiltere’nin yüzlerce yıldır küresel finansal yeniliğin önemli bir merkezi olduğunu belirtti. Cameron ayrıca Avrupa ve İngiltere’nin bir blog yazısında “düşünceli düzenleme” ye dikkat çekti :

“Düşünceli düzenleme kavramı ilk önce bu pazarlarda yüzyıllar boyunca öğrenilen derslerden geliştirildi. Ethos – izin istemek, affetmek değil – kripto endüstrisinde bir ilk oldu ve hem onurlandırdı hem de Avrupa ve İngiltere’nin düşünceli düzenleme geleneği üzerine inşa etmeye devam ediyor. ”

İkizler , geçen yıl İngiltere’ye verilen desteğin , ülkedeki potansiyel genişlemesini denetlemek için danışmanları işe almaya başladığı bildirildi. Avustralya için destek izledi onun göre, Ağustos 2019 yılında web , İkizler ayrıca Hong Kong, Singapur, Güney Kore ve Kanada’da faaliyet göstermektedir.