Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,973.93
+632.09
Ethereum
$3,180.39
+33.33
Litecoin
$84.69
+0.47
DigitalCash
$30.84
+0.56
Monero
$121.39
+1.23
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.83
+0.01
Dogecoin
$0.15
0

Tim Draper Yeni .Crypto Alan Adlarının Cüzdan Adreslerinin Yerini Alacağını Düşünüyor

0 487

Tim Draper Yeni .Crypto Alan Adlarının Cüzdan Adreslerinin Yerini Alacağını Düşünüyor .

Tim Draper’ın desteklediği Unstoppable Domains, Ethereum blockchain üzerinde yeni bir .crypto alan adı kayıt defteri yayınladı. 11 Ekim’de yayınlanan basın bültenine göre, kullanıcılar kayıt defteri sayesinde herhangi bir kripto para birimi adresini alan adlarına bağlayarak, yalnızca alan adını kullanarak ödeme alıp gönderebilecekler.

Uzun cüzdan adresleriyle uğraşmaya son

Ödeme yapmak için yalnızca blockchain alan adını bilmek yetiyor. Bu şekilde uzun ve karmaşık kripto para cüzdan adreslerinin kopyalanmasına ve yapıştırılmasına gerek kalmayacak. Unstoppable Domains bu şekilde kolaylaştırılmış kripto para ödemelerinin yaygınlığı artıracağını düşünüyor.

CEO Matthew Gould’un açıklaması şu şekilde:

“Kripto topluluğundaki grupçuluğun teknolojinin yaygınlaşmasını yavaşlattığına inanıyoruz. .Crypto, herhangi bir kripto para ödemesi için ve herhangi bir kripto para cüzdanı ile kullanılması amaçlanan bir alan adı sistemi.”

Tim Draper ile ilgili görsel sonucu

.crypto alan adının birçok yararı

Bir ödeme aracı olarak kullanılmasının yanı sıra, blockchain alan adları geleneksel emsallerine göre birçok fayda sağlıyor.

Sunuculuğu blockchain alan adıyla yapılan bir web sitesi sahibi tarafından depolanır. Hiçbir üçüncü şahıs tarafından depolanamaz veya el konulamaz, dolayısıyla da yetkililer tarafından sansürlenemez. Ek olarak kayıt defteri ICANN olarak da bilinen İnternet Tahsisli Sayılar ve İsimler Kurumu tarafından onay gerektirmiyor ve yönetilmiyor.

Alan adı kaydı ömür boyu sürmekte ve yenilenmesi gerekmemekte, ayrıca alan mülkiyeti bir aracıya ihtiyaç duyulmadan devredilebiliyor.

 Tim Draper’ın VC şirketi Draper Associates, bu yılın başlarında Unstoppable Domains’in 4 milyon dolarlık finansman turuna katılmıştı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.