Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,315.85
+311.65
Ethereum
$3,134.59
-0.91
Litecoin
$85.39
+1.66
DigitalCash
$30.31
+0.44
Monero
$120.42
+0.58
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.68
+0.42
Dogecoin
$0.15
-0

Tarım Teknolojileri Şirketi Sığır Eti Ticaretini Blockchain ile Takip Etti

0 312

Tarım Teknolojileri Şirketi Sığır Eti Ticaretini Blockchain ile Takip Etti.

Avustralyalı hayvancılık takip platformu Aglive, Çin’e gönderilen sığır etlerini izleme amaçlı pilot programı tamamladı. Aglive, pilot programı ocak ayı sonunda, küresel nakliye lojistik şirketi DB Schenker ve sektör kuruluşu Meat and Livestock Australia iş birliğinde başlattı. Pilot program dahilinde Yeni Güney Galler’deki bir sığır çiftliğinden aynı eyaletteki mezbahaya gönderilen sığırlar takip edildi. Dondurulmuş sığır ürünleri, mezbahadan sonra Şangay’a uzanan tedarik zinciri boyunca takip edildi ve ürünlerin yolculuk boyunca güvenli koşullarda saklandığından emin olundu. Ürünler, daha sonra Şangay’daki marketlere dağıtıldı.

Sığır eti ihracatı blockchain ile takip edildi

Aglive yöneticisi Paul Ryan, tedarik zinciri boyunca her bir ürün, koli ve hava deposunun kimliklendirilip takip edildiğini, sıcaklık ve konum verilerini kaydetmek için Şeylerin İnterneti cihazların da kullanıldığını belirtti. Tüm veriler, hem Hyperledger fabric hem de Ethereum üzerinde akıllı sözleşmeleri yürütebilen, Ethereum blockchain ağının özel bir versiyonuna kaydedildi.

Aglive uluslararası piyasaları hedef alıyor

Aglive, çiftlik akreditasyon ve nakliye yönetimini aynı platforma entegre etmek için dijital Ulusal Sağlayıcı Bildirisi uygulamasını kullandı ve tüm paydaşlara her bir ürünü tedarik zinciri boyunca eşsiz QR kodları ile takip etme imkanı sundu. Platform, mevcut durumda çözümünü Avrupa Birliği, Brezilya, Kanada, Arjantin ve Uruguay dahil dünya genelinde büyük hayvancılık piyasalarına sunmak için çalışıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.