Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,690.85
+769.84
Ethereum
$3,160.82
+28.62
Litecoin
$84.44
-0.08
DigitalCash
$30.63
+0.06
Monero
$120.11
+0.14
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.55
-0.26
Dogecoin
$0.15
-0

Seul’den Blockchain ve Fintech Girişimlerine 1 Milyar Dolarlık Yatırım

0 370

Güney Kore’nin başkenti Seul Büyükşehir Yönetimi, 2022 yılına kadar blockchain ve fintech girişimlerine 1 milyar dolardan fazla yatırım yapmayı planladığını açıkladı.

Bu açıklamaya göre, Güney Kore başkent yönetimi, A Serisi fonlama turlarında çeşitli yatırım sorunları olan yeni girişimler için “Seul İnovasyon Büyüme Fonu”nu kullanmayı planlıyor. Geçen yıl başlatılan fon, öncelikle blockchain ve fintech endüstrileriyle ilgili girişimlere odaklanacak.

Seul Büyükşehir Yönetimi’nin duyurusunda, Londra ve Silikon Vadisi’ndeki şirket başına ortalama yatırımın yaklaşık 6-7 milyon dolar olduğu; Kore’de ise sadece yaklaşık 1,1 milyon dolar olduğu vurgulandı.

Seul Büyükşehir Yönetimi Ekonomi Politikası Bölümü Başkanı Jo In-dong, konuyla ilgili açıklama yaptı. Jo In-dong, “Yenilikçi başlangıç yatırımları, toplumumuzda inovasyon yaratan kurumsal büyümenin temel taşı olacak. İnovatif girişim şirketlerinin büyümesi için kritik bir öneme sahip olacak. Başlangıç yatırım pazarını teşvik etmek ve rekabetçi bir başlangıç ekosistemi oluşturmak için yatırımımızı genişleteceğiz.”

Başkent yönetimi, çeşitli devlet hizmetlerinde blockchain uygulamalarının potansiyel faydalarını incelemek amacıyla 100 çalışandan oluşan Seoul Blockchain Yönetişim Ekibi’nin lansmanını duyurmuştu.

Seul Belediye Başkanı Park Won-soon, Güney Kore’nin başkentinde blockchain ile ilgili girişimlerin gelişimini teşvik etmek için bir plan açıklamıştı. “Seoul Seul Blok Şehri” olarak adlandırılan beş yıllık bir plan ortaya koymuştu.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.