Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$57,300.43
-1846.5
Ethereum
$2,928.88
+4.56
Litecoin
$78.80
+0.33
DigitalCash
$27.97
+0.75
Monero
$121.51
+3.57
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$24.95
-0.21
Dogecoin
$0.13
-0

Sam Cassatt : Yeni Bir Girişim Fonu Başlatıyor

0 380

Sam Cassatt : Yeni Bir Girişim Fonu Başlatıyor .

ConsenSys’in baş strateji sorumlusu Sam Cassatt, ConsenSys’in kurucusu Joe Lubin’in desteğiyle yeni bir girişim fonu olan Aligned Capital’i başlatmak için istifa ediyor.

Cuma günü San Francisco’daki TransTech Konferansında konuşan Cassatt, fonunun ilk turunda 50 milyon dolar toplamak istediğini söyledi. Aligned, Cassatt’tan yapılan açıklamaya göre yapay zeka, sağlık hizmeti, kripto para birimi ve blok zincirleme gibi yeni teknolojilere odaklanacak.

Cuma günü yayınlanan bir blog yazısında Cassatt, fonun “medeniyet ölçeğinde, insan davranışındaki evrimsel değişiklikleri öngörmek için tasarlandığını” söyledi.

Ayrıca, Aligned’i destekleyenler arasında eski ConsenSys yöneticisi olan DARMA Capital’in yönetici ortağı Andrew Keys’tir.Tamamen ConsenSys’ten ayrı olmasına rağmen, Cassatt eski firması tarafından kullanılan benzer prensipleri uygulamak istiyor. Cassatt bir telefon görüşmesinde , dijital çağda güvenli yapay zeka ve zihinsel sağlık gibi sosyal sorunları ele almak istediğini söyledi.

Cassatt, “Sadece toplumsal değişimi aramakla kalmıyoruz, aynı zamanda kurumların da artık amaçlarına hizmet etmediğini fark ediyoruz” dedi. “Bence kriz noktasındayız.”

Aligned Capital’e danışman olarak katılacak olan, San Francisco’daki Cuma etkinliğini düzenleyen Transformative Tech Lab’ın arkasındaki yönetici Nichol Bradford. Long Now Vakfı’nın gelişim direktörü Nicholas Paul Brysiewicz de danışman olarak listeleniyor. Long Now Foundation, batı Teksas’taki bir dağın içinde 10.000 Yıllık Saati inşa eden işletme olarak bilinir. Cassatt, melek yatırımcı Seth Goldstein’ın bir girişim ortağı olacağını söyledi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.