Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,478.94
-685.55
Ethereum
$3,010.06
-37.51
Litecoin
$81.80
-0.34
DigitalCash
$29.57
+0.45
Monero
$129.49
+0.46
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.03
+0.27
Dogecoin
$0.15
-0.01

Bitcoin Safiye’nin Ardından Bitcoin Kürşat

0 226

Bitcoin Safiye’nin Ardından Bitcon Kürşat

Kendisini Ekonomist olarak tanıtarak birçok kişiyi 600 bitcoin dolandıran ‘Bitcoin Safiye’ yapılan takipler sonucunda geçtiğimiz günlerde yakalanmıştı. Bu olay hala konuşulurken buna benzer bir haber de Muğla’dan geldi.

Edindiğimiz bilgilere göre Muğla’da kendisini yazılımcı olarak insanlara tanıtan Kürşat Ö. Adlı şahış Ülkenin dört bi yanındaki onlarca kişiyi Bitcoin üzerinden kar vaadinde bulunarak dolandırdı. Milyonlarca dolarlık vurgun yaptığı söylenen Kürşat Ö. Mağdurları savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunduğu ve bilgisaray yazılım işleri yaptığı belirlenen Kürşat Ö. Kripto para Bitcoin ile kar vaadinde bulunarak aralarında savcılar , emniyet mensupları , akedemisyen , doktor , asker ve iş adamlarının da bulunduğu onlarca kişiyi dolandırdığı öne sürüldü.

Çok Borcum Var

Bir süre sonra topladığı paralardan kâr payı dağıtmayı bırakan Kürşat Ö.,  Adana’da hakkında şikayette bulunulması sonucu savcılıkta verdiği ifadesinde mağdurla Bitcoin alışverişi yaptığını, mağdur kişiye ve bunun gibi bir çok kişiye borçlandığını dile getirdi. Savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakılan Kürşat Ö.’nün kayıplara karışmasının ardından hakkındaki şikayetler de bir anda arttı.

Benzer bir şikayette Erzurum’dan geldi. A.Ö isimli mağdur Kürşat Ö. Hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Sanığa 150 bin tl kaptırdığını belirten mağdur , insanları nasıl dolandırdığınıda anlattı. Mağdur tarafından yapılan açıklamaya göre Kürşat Ö. İsimli sahış’ın 3 farklı yöntem ile insanları tuzağına düşürdüğünü aktardı.

  • Aylık çalışma: Ana paranız üzerinden her ay düzenli kâr elde ediyorsunuz.
  • Haftalık çalışma: Haftalık bitcoin satın alıyorsunuz. Eğer Bitcoin değer kaybederse zarar Kürşat Ö. tarafından karşılanıyor, kâr edilmesi durumunda ana paranızı ve kârınızı alıp çıkabiliyorsunuz.
  • Uzaktan kontrol: Kürşat Ö. tarafından belirlenen bir kripto para borsasında hesap açıyorsunuz, alım satım işlemleriyle K.Ö. ilgileniyor.
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.