Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,856.05
+3012.82
Ethereum
$3,100.23
+88.09
Litecoin
$80.89
-1.01
DigitalCash
$29.65
+1.36
Monero
$119.00
+3.18
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.09
+0.42
Dogecoin
$0.15
+0.01

HTC’nin Blockchain Telefonu Exodus, Opera Tarayıcıyla Ortak Oldu

0 254

Elektronik devi HTC tarafından geliştirilen Blockchain merkezli akıllı telefon Exodus, Opera tarayıcısı ile ortak olduğunu ve birden fazla DApps için destek eklediğini açıkladı.

HTC, Exodus hakkındaki yeni gelişmeleri resmi Twitter hesabından duyurdu.  HTC, kripto para birimi için verilerinizi satabilecek kişisel bir izleyici de dahil olmak üzere yaklaşık 20 yeni uygulama ekliyor.

Exodus uygulama mağazasına daha fazla DApps eklemenin yanı sıra, HTC, aralık ayında Android’de kendi kripto para birimi cüzdanını başlatan web tarayıcısı Opera ile de ortaklık kurdu.  Böylece artık kullanıcılar sitelere mikro ödemeler yapabilecek. Mart ayına kadar bu telefon, Bitcoin veya Ethereum yerine normal parayla satın alınabilecek. Önceden, bu telefonun en önemli blok zinciri özelliği, CryptoKitties’i takas etme ve saklama kabiliyeti idi.

Ayrıca, teknoloji sitesi TheVerge’nin bildirdiğine göre, akıllı telefon artık “Numaralar” adlı bir DApp’ı da destekliyor. Belirli bir şirket tarafından yönetilmeyen, özellikle telefonun donanımından yararlanan merkezi olmayan uygulamaya (“DApps” olarak da biliniyor) erişebiliyor.

Bu ilginç eklenti; kullanıcılara yürüme, uyuma, sürüş ve daha pek çok şeyle ilgili verileri izleyen ve ardından üçüncü şahıslara kendi verilerinizi satmanıza izin veriyor. Tayvan merkezli bir girişim tarafından yapılan uygulama, telefonunuzda ne tür veriler izleyebileceğini ve bu verilerle ilgilenen şirketlerin listesini görüntülüyor. Paylaşılan verilerdeki kontrolleri koruyarak, verilerle ilgilenen şirketlere şeffaflık sağlıyor.

Bitcoin ve Litecoin de Eklenecek

Exodus’un Opera tarayıcısını eklemesi ile kullanıcıların web sitelerini destekleyen ödemeler yapmak için tarayıcının tümleşik kripto cüzdanına erişebilecek. TheVerge, Exodus’un şu anda yalnızca Ethereum’daki (ETH) ödemeleri desteklediğini; ancak yakın zamanda Bitcoin (BTC) ve Litecoin’i (LTC) eklemeyi planladığını bildirdi.

HTC’nin bağımsız memuru Phil Chen, TheVerge’ye şunları söyledi: “Artık 0,00002 ETH gibi bir miktar ödeyebilirsiniz. Ve mikro ödemeler tarihinde bu hiçbir zaman mantıklı gelmedi. Bir işlem ücreti olur veya gelirinizi uygulama mağazasında paylaşmak zorunda kalırsınız.”

Chen ayrıca, firma için bir sonraki adımın, her bir telefonu, telefon sahipleri arasında ticareti kolaylaştırmak için bir blok zincirinin “kısmi düğüm” olarak tanımladığı şeyi yapmak olduğunu belirtti.

TheVerge ayrıca, mart ayında başlayan Exodus’un fiat para birimleri ile satın alınabileceğini bildirirken, daha önce firma yalnızca kriptoyu kabul etmişti.

Opera’nın Android sürümü şimdi kullanıcılarının Ethereum’u tarayıcıdan satın almalarını sağlayan bir işlevi birleştiriyor. Ayrıca, son zamanlarda çıkan haberler Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy S10’un özel kripto para birimi anahtarları için depolama alanı içereceğini açıkladı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.