Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,245.01
+550.14
Ethereum
$3,562.26
+47.89
Litecoin
$94.18
-1.61
DigitalCash
$38.84
+0.84
Monero
$136.71
-0.99
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.28
+0.16
Dogecoin
$0.21
+0.02

Top 5 Kripto Para Performansına Genel Bakış

0 462

Geçtiğimiz birkaç gün boyunca Bitcoin’in (BTC) mutlak liderliğinde kendi rotalarını belirleyen bireysel kripto para birimleri oldu. Peki, Top 5 kripto para birimleri Litecoin, Binance Coin, EOS, Dash, Monero’da durum nasıl?

Tron (TRX) ve Binance Coin (BNB), Bitcoin dar aralıklarla bozulmaya devam ederken, sıçrayan başlıca kripto para birimlerinden ikisi. Bu durum, traderların, Bitcoin’in piyasayı kırıcı ayı safhasından çıkarmasını beklemeyeceğini gösteriyor. Top 5 kriptolara göz atalım!

Bitcoin, geçtiğimiz birkaç haftadır dar bir aralıkta işlem gördü. İşlemlerin çoğu, geçtiğimiz yılın kasım ayı ortasında olduğu gibi eninde sonunda kırılacağına dair spekülasyonlarla gerçekleşti.

Bununla birlikte, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) tek demokrat üyesi Robert J. Jackson Jr.’ın, Bitcoin borsa yatırım fonunun (ETF) düzenleyiciden yeşil ışık alması ihtimaline karşı olumlu yorumları hafifletti.

Bu arada, Bitcoin hash oranı 3 ay içinde en yüksek seviyesine yükseldi. Bu da birkaç ay içinde kâr etmesini sağlayarak, keskin bir yükselişe yol açabilir.

Bugünün en iyi performanslarından elde edilen kazanımların çoğu 7 Şubat’ta ortaya çıktı. Ani bir hamlenin eğilimi değiştirip değiştirmediğini belirlemek veya birkaç gün içinde ortaya çıkacak sadece ölü bir kedi sıçraması olabilir.

LTC / USD

Yatırımcılar, gizliliği ve ölçeklenebilirliği artıracak “Mimblewimble” adlı yeni bir protokol keşfetmek için Litecoin (LTC) vakıflarının yazılım geliştirme firması Beam ile ortaklığını duyurdu.

8 Şubat’taki yükselişin ardından Litecoin, piyasa değeri ile dördüncü sıraya yükseldi. Kripto para birimi, köşeyi döndü mü ve yükseliyor mu? Yoksa bu sadece tavada çabucak bitecek bir parlama mı?

Fiyattaki keskin yükseliş, LTC / USD çiftini düşüş eğilim çizgisinin ilk direncinin üzerine çıkardı. Halen 20 haftalık EMA’da, 47,246 dolardan satış yapması bekleniyor. Bundan bir kırılma pariteyi 82 dolar olan 50 haftalık SMA’ya taşıyacak gibi görünüyor.

Boğalar, 47.246 $’ın üzerinde devam ederse, piyasaların düşük seviyeleri reddettiğini ve düşüş eğiliminin bittiğini gösterecektir.

Dijital para birimi, kurtulmayı pekiştirebilir veya genişletebilir. Uzun vadeli pozisyonları tavsiye etmeden önce bir fiyatın 47.246 doların üzerinde bir değerde kalmasını ve yeni bir alım kurulumunun oluşmasını bekleyeceğiz. Kısa vadeli yatırımcılar piyasaların uzun tarafında kalabilirler.

Ayılar 47.246 dolarlık genel direncini savunuyorsa yükseliş görünümümüz geçersiz olacaktır. Böyle bir durumda, 33 $’a doğru düzeltme yapılması muhtemeldir.

BNB / USD

Birkaç dakika içinde kapanan BitTorrent (BTT) belirtecinin başarılı bir şekilde satılmasının ardından Binance, 25 Şubat’ta Fetch.AI (FET) belirtecinin satışını açıkladı.

Tüm BTT yatırımcıları, şu anda çok büyük kazançlar elde ediyor. Bu nedenle, FET belirteçlerinin bir sonraki satışına olan ilginin benzer şekilde yüksek olması muhtemeldir. Bu, ilk madeni para piyasası teklifinin (ICO) pazarının canlanmasının bir işareti midir? Onaylamak için henüz çok erken; ancak bu kesinlikle olumlu bir işaret.

Daha önce 20 haftalık EMA’nın üzerinde bir kapanışta (UTC zaman dilimi) bir alım yapması tavsiye edilmişti. Bununla birlikte, bu haftanın yükselişiyle BNB / USD çifti, 10–12 $ arasındaki genel direnç bölgesi yakınında yer aldı. Mevcut seviyelerde uzun pozisyonlar başlatmak iyi bir risk-kazanç oranı vermeyecektir.

Şu anda, dijital para birimi yükselen bir kanalda işlem görüyor. Ayılar, kanalın direnç hattını savunuyorsa, önümüzdeki hafta küçük bir düşüş bekleyebiliriz. Yatırımcılar, bu pozisyonu 12-15 $ hedefli uzun pozisyonları başlatmak için kullanabilirler.

Ayılar, kanalın altındaki kripto para birimini ve destek seviyesini 5,50 $ seviyesine indirdiğinde yükseliş görüşü geçersiz olacaktır. Bu nedenle, alım-satım için stop loss 5 dolarda tutulabilir.

EOS / USD

Yatırımcılar seçkin şifrelemeleri tercih ediyorlar ve EOS da onlardan biri. Üçüncü haftadaki en iyi performansı gösteren oyuncu, bu hafta yaklaşık yüzde 17 arttı.

Başak için kesin nedeni tam olarak belirlemek zor olsa da kripto para biriminde bazı olumlu gelişmeler oldu. “LiquidApps” adlı yeni bir ölçekleme çözümünün EOS için bir oyun değiştirici olması bekleniyor.

EOS / USD çifti geçtiğimiz 6 hafta boyunca dar bir aralıkta işlem gördü. Boğalar, 2,1733 dolar civarında daha yüksek bir seviye oluşturmaya çalışıyor. Artan yönde, 3,2081 $ – 3.8723 $ zonunun güçlü bir direnç göstermesi bekleniyor. 20 haftalık EMA da bu bölgede yer alıyor.

Boğalar bu alanı ölçeklendirirse trendde bir değişiklik bekleniyor. Parite bir aralığa girecek ve yavaş yavaş 6,8299 $’a yükselecek. 50 haftalık SMA bu seviyeye yakın. Yatırımcılar fiyatın 3,8723 $’ın üzerinde kalmasını bekleyebilir ve 2,1733 $’ın altına düşmüş stop loss ile uzun pozisyonlar başlatabilirler.

Bununla birlikte, fiyat sabitleme dirençlerinden biri düşerse, ürün aralığı bağlı kalacaktır. Parite 2,1733 $’ın altına düşecek ve düşüş trendi 1.55 $’ın altına düşecektir.

DASH / USD

Dash, kripto fiyatlarındaki ani düşüşün ardından en büyük kazanımların bazılarını da gördü. Yükseliş trendi değiştiriyor mu, yoksa yatırımcıların dikkat etmesi gereken başka bir boğa tuzağı mı?

Yılın en düşük seviyesi 56,214 $ düştükten sonra, DASH / USD çifti son dört hafta boyunca 64 $’ın üzerinde tutulmaya çalışıyor. Destek seviyesini kırmak için yapılan birkaç deneme başarısız oldu. Şimdi boğaların küçük bir iyileşme göstermesi bekleniyor.

Boğalar, 74 $’ın üzerinde sürerse, 87 $’a bir hamle muhtemel olacaktır. Bunun üzerinde geri çekilme 103,261 – 113 $ direnç bölgelerine uzanabilir; üst sınır 20 haftalık EMA’dır. 20 haftalık EMA’nın üzerine çıktıktan sonra paritenin ivme kazanmasını bekliyoruz.

Tersine, eğer fiyat havai direncin dışına çıkmazsa, menzil sınırına bağlı kalabilir. Böylece 64 $’ın altına düşecek ve düşüş trendi de 56.214 $’ın altında olacaktır. Fiyat hala düşük seviyelere çok yakın olduğu ve herhangi bir güvenilir alım düzeni göstermediği için parite üzerinde nötr kalınabilir.

XMR / USD

Monero’nun baş geliştiricisi ve Tari’nin CTO’su olan, ayrıca Twitter’da “FluffyPony” olarak da bilinen Riccardo Spagni, her insanın mahremiyetine ilişkin temel insan hakkını savundu. Bununla birlikte, cüzdan sahibi böyle yapmak isterse Monero’nun (XMR) denetlenebileceğini de söyledi. Ayrıca, insanlara kripto para birimini bir yatırım aracı yerine para birimi olarak kullanmalarını tavsiye etti. Peki, yatırımcılar ne yapmalı?

XMR / USD çifti yıllık düşüş miktarına yakın bir dar aralıkta işlem gördü. Boğalar, bir mitinge başlamadan önce bir üs oluşturmaya çalışıyorlardı. Başta izlemek için kritik seviye 60,147 $, aşağı kısımda ise 38,5 $. Aralığın dağılımı, düşüş trendine devam edecektir.

Bununla birlikte, eğer boğalar aralık dışına çıkarsa, 81 $’a yükselen bir ralli muhtemel olacaktır. 20 haftalık EMA küçük bir direnç gösterebilir; ancak ölçeklenmesi bekleniyor. Ancak, 81 $ sert bir direnç olarak hareket edebilir. Kripto para birimi ondan ayrılırsa, 150 dolarlık bir ralli bekleyebiliriz.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.