Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,635.45
-25.76
Ethereum
$3,232.06
+35.31
Litecoin
$86.23
+1.15
DigitalCash
$31.34
-0.25
Monero
$120.68
+0.42
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.18
+0.05
Dogecoin
$0.16
0

Hindistan Hükümeti Blok Zinciri Stratejisini Düzenliyor

0 352

Hindistan Hükümeti Blok Zinciri Stratejisini Düzenliyor .

Hint hükümetinin bir milli yazılım üzerinde çalışıyor. Blockchain ülkede teknolojinin benimsenmesi genişletmek için strateji olabilir .  India Times’ın 27 Kasım’da bildirdiği gibi, Hindistan Elektronik ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı (MeitY), blok zinciri teknolojisinin potansiyelini ve ilgili kullanım durumlarını yürütmek için ortak bir altyapının geliştirilmesinin gerekliliğini kabul ettiğini söyledi. Bakanlık, “Ulusal Düzeyde Blok Zinciri Çerçevesi” üzerinde çalıştığını ekledi.

İnsan Kaynakları Geliştirme, Haberleşme ve Elektronik ve Bilişim Teknolojileri  ve Sanayisi Sanjay Dhotre, diğerlerinin yanı sıra yönetim, bankacılık, finans ve siber güvenlik gibi sektörlerde blokaj yeteneği ve potansiyelinin bulunduğunu belirtti.

Hindistan devleti blockchain politikaları geliştiriyor

Tamil Nadu eyaletinin blockchain teknolojisi ve yapay zeka konusunda devlet düzeyinde bir politika üzerinde çalıştığını bildirdi . Tamil Nadu’nun blok zinciri ve AI politikalarının, devlet hükümetinin yeni çıkan teknolojileri hizmet sunumu ve yönetişim sorunlarını çözmek için nasıl uygulayabileceği konusunda temel kurallar koyması bekleniyor. Bu yılın başlarında, Güney Hindistan eyaleti Telangana da blok zinciri girişimleri ve araştırma enstitüleri için bir ekosistem kurmayı amaçlayan bir taslak blok zinciri politika girişimi yayınladı . Girişimin, bankacılık ve finans sektörü için blok zinciri uygulamaları, ilaç sektörü, lojistik ve devlet sektörleri için çözümler geliştirmeye çalışan projelere odaklandığı bildiriliyor. Ülke blokaj yanlısı olsa da, kripto para birimlerine karşı duruşu kesinlikle düşmanca. Temmuz ayında, hükümet , yalnızca Kripto kullanımının tamamen yasaklanmasını değil aynı zamanda Hindistan tarafından yayınlanan bir “Dijital Rupi” nin tanıtılmasını amaçlayan “Kripto para biriminin yasaklanması ve Resmi Dijital Para Birimlerinin Düzenlenmesi” başlıklı bir yasa tasarısı önermiştir

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.