Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,184.46
-2432.37
Ethereum
$3,144.78
-93.28
Litecoin
$83.27
-2.75
DigitalCash
$29.87
-1.57
Monero
$118.61
-2.44
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.15
-1.97
Dogecoin
$0.15
-0.01

Börse Stuttgart, Kripto Ticaret Alanı Ortaklıkla Genişletecek

0 370

Almanya’nın en büyük ikinci borsası olan Börse Stuttgart, Blockchain’in desteklediği bir ticaret mekanı için ortaklık kuruyor. Buna göre, Avrupa’nın dijital yayın kuruluşu Axel Springer ve yan kuruluşu Finanzen.net ile ortaklık yapacak.

Gelişme, 27 Mart’ta Börse Stuttgart tarafından resmi bir basın bülteni ile duyuruldu. Yeni girişim, yatırım bilgi hizmetlerini ve blok platformlu bir ticaret alanını bir çatı altında birleştirmeyi amaçlıyor.

Börse Stuttgart, projeyi gerçekleştirmek için 2018’de 71,2 milyar avroluk işlem hacmi bildirdi. Ortak girişim şirketinde üç ortak arasında çoğunluk hissedarı olmaya karar verdi. Börse Stuttgart ile uzun zamandır süren bir işbirliği içinde olan Axel Springer ve Finanzen.net, Stuttgart merkezli ve Berlin’de bir ofis işletecek olan yeni firmanın yüzde 30’unu kontrol edecek.

2019 Yazında Başlaması Planlandı

Basın bülteni, Axel Springer’in, yayıncının yeni girişime getirebileceği kilit bir varlık olarak sürdürülebilir dijital iş modelleri oluşturma konusundaki uzun yıllara dayanan deneyimine işaret ediyor.

Resmi adı henüz açıklanmayan yeni ticaret mekanının başlangıçta 2019 yazında Almanya’da başlaması planlandı. Yen girişim, hem perakende hem de kurumsal yatırımcılara hizmet verecek. Bu arada ortak girişim şirketi, ilgili komitelerden ve antitröst makamlarından onay bekliyor.

Borsa yönetim kurulu başkanı Alexander Höptner, yeni platformun yatırımcılara sağlayacağı hedefleri de belirtti. Höptner, “Dijital varlıklar için derinlemesine bilgilerden, alım satıma ve gözaltına kadar kapsamlı ve entegre hizmetler…” dedi.

Bildirildiği üzere Börse Stuttgart, geçtiğimiz yılın mayıs ayında “Bison” olarak adlandırılan ve bu ocak ayında hayata geçirilen sıfır ücretli bir kripto işlem uygulaması başlatmayı planladığını duyurdu. Bir Börse iştiraki, bir emanet sistemi kullanarak Bison için kripto saklama hizmetleri sunuyor. Ayrıca, dış bankacılık ortağıyla kurduğu bir ortak girişim, euro ödemelerini destekliyor ve uygulama için fiili saklama hizmetleri sunuyor.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.