Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,132.57
-498.71
Ethereum
$3,066.38
-36.87
Litecoin
$82.63
+1.21
DigitalCash
$29.97
+0.44
Monero
$118.62
+1.35
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.38
-0.02
Dogecoin
$0.16
0

BlackBerry Blockchain Platformu Açıklaması Yaptı

0 293

Bir dönem ürettiği telefonlarla yeni bir konsept yaratmayı hedefleyen ve başarıya ulaşan BlackBerry yazılım şirketi, yeni bir kulvarda boy gösterecek.

Blockchain destekli platform oluşturmasıyla beraber 4 Ekim tarihinde yayınlanacak olan yeni ürünün odak nokta sağlık alanı olacak. Şirketten yapılan duyuruya göre, ONEBIO ile ortaklık sistemi kuruldu.

Güvenlik seviyesi artırılmış ekosistem geliştirilmesine yönelik olarak teknoloji şirketiyle kurulan ortaklığın geri dönüşlerinin pozitif olması beklentisi mevcut. Tıbbi verilerin saklanabilmesine yönelik olarak tasarlanan sistemde, çok yönlü geliştirmeler mevcut.

Sisteme girilen bilgilerin daha sonra anonimlik kazanacak olması en önemli farklardan biri oldu. Araştırmacılarla paylaşılması hedeflenen bilgilerde mevcut olan anonimlik sağlık hizmetlerinde fark yaratma odağına sahip.

BlackBerry’nin CEO’su John Chen Konuya İlişkin Konuşma Yaptı

John Chen tarafından yapılan konuşmada, sağlık sektöründe yaşanan en önemli zorluklardan birinin Blockchain destekli teknolojiyle aşılabileceği vurgulandı. Geniş uygulama alanına sahip olduklarını ve bu uygulama alanlarındaki uzmanlıklarını sağlık sektörüne odakladıklarını bildirdi.

Chen, kısa bir süreç içerisinde fark yaratabilecek derecede geliştirmelere imza atabileceklerini de belirtti.

BlackBerry markası, güvenlik noktasında kritik öneme sahip olan ürünlerin geliştirilmesine yönelik olarak gerçek zamanlı işletim sistemi de sunuyor.

Blackberry Blockchain Platformuyla Birlikte Akıllı Telefon Piyasasından Çekilecek

Akıllı telefonda küresel pazarın yüzde 50’lik kısmını elinde tutarken, kısa süre önce pazar payı yüzde 0,1’den daha düşük seviyeye geldi. Bunun üzerine akıllı telefon piyasasındaki son hamlelerini yapmalarının ardından pazardan tamamen çekilecekler.

Blockchain destekli projesine resmiyet kazandıran BlackBerry’nin farklı alanlarda projelerine devam etmesi önemli değişimlerden biri. Teknoloji sektöründen tamamen kopmadan, yenilikçiliğe odaklı geliştirmelere devam edebileceklerine dair çok sayıda projeleri ön planda. Yapılan açıklamanın kazandırdığı resmiyetle birlikte markanın gelişim göstereceği alanlar arasında Blockchain temeli bazlı uygulamalar yer alabilir.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.