Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,383.61
-2567.24
Ethereum
$3,021.04
-119.75
Litecoin
$76.09
-2.49
DigitalCash
$27.56
-1.96
Monero
$118.43
-1.93
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$25.80
-0.34
Dogecoin
$0.15
-0.01

Wall Street, Bitcoin Hakkında Hemfikir!

0 358

Wall Street Bitcoin fiyatları konusunda hemfikir. Ancak yatırımcı bireyler bu düşünceyle aynı fikirde değiller.

Bireysel yatırımcılar, Bitcoin fiyatlarının daha da düşebileceğine yönelik olarak çoğunluk olarak ortak fikre sahipler. Wall Street kurumlarının yaptığı değerlendirmede bireylere göre daha iyi iyimser senaryoya sahipler. Bitcoin’in dip fiyattan alım fırsatı sunduğuna yönelik görüşler ön planda.

Kripto para piyasalarında ayı piyasasının devam ediyor olmasıyla beraber, yakın zamanda boğa piyasasının start alabileceği konusu gündemde. Çok sayıda kurumun analistlerinin birleştiği görüş, yakın zamanda Bitcoin’in mevcut fiyat bandından yukarıya doğru ivme göstereceği yönünde.

Wall Street Bitcoin fiyatlarının ivmeli yükseleceği düşüncesinde

Kurumlar, Bitcoin fiyatının yükselişi konusunda bireysel yatırımcılara göre çok daha iyimser seviyedeler. Bireysel yatırımcılar gelecek yılın sonuna kadar geçen süre içerisinde kademeli olarak yükseliş görülebileceğine yönelik fikre sahipler. Wall Street cephesinden yapılan yorumlara göre fiyat yükselişlerinin ivmeli olarak kaydedilmesi durumunda, yıl sonuna kadar hedeflenen seviye aşılacak.

Bireysel yatırımcıların Bitcoin fiyatlarının daha da düşeceğine yönelik olarak sahip oldukları tavır, aynı zamanda kronik sabitlenmeyi de beraberinde getirmiş durumda. Bitcoin’e olan talebin her zaman aynı seviyede kalıyor olması fiyatların artışının önüne geçen en önemli etkenlerin başında gelen temel faktör.

Wall Street kurumlarının gündeminde bulunan Bitcoin fiyatı için 2018 yıl sonu piyasa durumuysa merak konusu.

Bireysel yatırımcıların ilgisi artabilir

Bitcoin uzmanları tarafından bireysel yatırımcıların tutumlarının fiyatların yükseliş göstermesiyle anlık olarak değişebileceğini ve pozitif yönlü ivmelere olanak sağlanabileceğine dair yorumlar mevcut.

İlginin artması durumunda Bitcoin fiyatları doğrudan artış göstererek beklenen seviyeyi kolaylıkla aşabilir. Tamamen piyasanın gidişatına yönelik olarak mevcut değişimlerin değerlendirilmesi, alım fırsatlarını dip fiyattan yapabilmeye olanak tanıyacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.