Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,379.31
-1462.55
Ethereum
$3,029.67
-145.74
Litecoin
$79.53
-3.9
DigitalCash
$27.73
-1.18
Monero
$120.26
-5.02
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$25.68
-1.71
Dogecoin
$0.14
-0.01

Samsung RippleNet Üyesi olan Finablr ile Ekip Kuracak

0 452

Samsung RippleNet Üyesi olan Finablr ile Ekip Kuracak

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un mobil ödeme hizmeti olan Samsung Pay, Ripple’s RippleNet üyesi olan ödeme platformu Finablr ile ortaklık kullanıcılarına para transferi özelliği sunan ödeme ötesi ödemeleri sunmak için ortaklık kurdu .

Finablr , 3 Ekim’de ortaklığa yaptığı açıklamada , yeni özelliğin “Samsung’un yerel mobil cüzdanında çeşitli ödeme yöntemleriyle kullanıcılara 47 ülkeye kesintisiz ve güvenli sınır ötesi ödemeler sağladığını” iddia ederek ortaklığa duyurdu . 

Ayrıca, Amerika Birleşik Devletleri merkezli Samsung Pay’in müşterilerinin borç veya kredi kartlarını hizmet aracılığıyla para göndermek için kullanabileceği bildiriliyor.

Tokenized kimlik bilgileri

Sürüm başına, tüm ücretler ve döviz kurları önceden eklenerek kullanıcıların ne ödeyeceklerini önceden bilmelerini sağlar. Sistemin güvenliği aynı zamanda Samsung Knox tarafından desteklenen tokenize kimlik bilgilerini kullanır. Samsung Electronics America’nın başkan yardımcısı ve içerik ve hizmetler bölümü başkanı Sang Ahn şunları ekledi:

“Para Transferi, Samsung Pay’i kullanıcıların finansal hayatlarını daha kolaylaştıran bir platforma dönüştürmek için vizyonumuzun ilk adımı. Finablr gibi endüstri liderleriyle yakın işbirliği içinde geliştirilen Samsung Pay’deki hizmetler, bizi tüketicilerin günlük finansal deneyimlerini olumlu yönde etkilememizi sağlıyor. ”

İlgili resim

Giderek daha rekabetçi bir alan

Son olarak, Para Transferi özelliği şimdi Amerika Birleşik Devletleri kullanıcı tabanına yayılırken, yeni hizmet gelecek yıl daha fazla pazarlara yayılacak, basın açıklaması. Şirket bilgi sitesi göre CrunchBase , Finablr Nisan 2018 yılında kurulan ve her yıl tahminen gelir 5 milyon $ sahiptir edildi.

Çok para birimli para gönderme uygulaması Circle, ABD merkezli büyük kripto para birimi değişimi Poloniex’i 400 milyon dolara satın aldığını açıkladı .

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.