Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,035.39
-1338.31
Ethereum
$3,120.52
-21.05
Litecoin
$87.78
+2.82
DigitalCash
$30.00
-0.58
Monero
$118.96
-1.82
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.31
+0.71
Dogecoin
$0.15
-0

Türkiye’nin Yeni Kripto Para Platformu Cryptosa Nedir?

0 465

Türkiye’nin yeni dijital kripto para platformu Cryptosa, Bitcoin, Etherium, Litecoin, Ripple ve birçok altkoin desteği sunuyor.

Cryptosa, Türkiye’deki kripto para kullanıcılarına profesyonel bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Modulus Global tarafından geliştirilen kripto para platformu, saniyede 10 milyon işlem kapasitesi olan eşleştirme motoru barındırıyor. Modulus Global, Nasdaq, JP Morgan, Goldman Sachs gibi global finans kurumlarına altyapı desteği sağlıyor.

Cryptosa, pratik bir arayüz, gelişmiş emir çeşitleri ve teknik fiyat grafikleri ile donatıldı. Türk lirası, BTC ve USDT piyasalarında birçok altkoini tek bir arayüzden alıp satmaya imkan veriyor.

Platform, ilk etapta Bitcoin, Tether ve Türk Lirası para birimlerine karşı Ethereum, Litecoin, Ripple, Bitcoin Cash, Stellar, Dash ve OmiseGO koinlerini alıp satma olanağı sağlıyor. Yakın zaman içinde çok sayıda altkoini listeleyecek.

Anlık İhtiyaçları Karşılamayı Taahhüt Ediyor

Yeni kripto para platformunda Google Authenticator dışında gelişmiş bir şifreleme teknolojisi kullanılıyor. Ayrıca, soğuk depo gibi güvenlik teknolojileri de ön planda tutuluyor. Kullanıcı güvenliğini de üst seviyede tutan Cryptosa’da 7/24 teknik destek sağlanıyor. Yatırım çekim olanağı da veren Türk kripto para platformu, sektörde anlık ihtiyaçları karşılamayı taahhüt ediyor.

Platformun mobil uygulamaları yakında aktif olacak. Uygulama, dünyanın her yerinden tüm emir tipleri ile kripto para alım satım imkanı verecek. Platformun referans sistemi üzerindeki teknik çalışmalar da devam ediyor.

Gelişmiş API desteği ve yüksek frekanslı alım satım işlemleri de platformda dikkat çeken özellikler arasında yer alıyor. ERC20 Tabanlı Tether (USDT) desteği de Türkiye’de sadece Cryptosa’da sunuldu. Böylece yatırım ve çekim işlemleri sorunsuzca yapılabilecek.

Dünya standartlarında hizmet veren platform, Türk kripto para kullanıcıları için güçlü bir kripto para alanı olacak.

Komisyon ve Ücretler

Platform hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.