Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,610.99
-1732.24
Ethereum
$3,006.36
-74.66
Litecoin
$82.01
+3.21
DigitalCash
$28.07
+0.08
Monero
$115.17
-8.45
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.60
-0.64
Dogecoin
$0.14
-0.01

Axie Infinity (AXS) Nedir?

0 495

Axie Infinity (AXS), Trung Nyungen ve takım arkadaşları tarafından geliştirilen bir Kripto para çeşididir. Oyun içi para birimi olarak da bilinmektedir. Axs coin için ilham alınan Pokemon ve Tamagotchi oyunlarından alınmıştır ve Axie Infinity savaş oyununun yerel Kripto para birimi olmuştur. Ethereum ağından geliştirilen Axie Infinity oyununda kullanıcılar, oyun oynayarak ekosisteme katkıda bulunarak ödül tokenler kazanabilirler. Axs coin Kripto para piyasasını eğlence sektörü ile birleştirerek daha fazla kullanıcıya ulaşmayı hedefler.

Axie oyununu oynayan bireylerin sahip oldukları dijital evcil hayvan için savaşma, krallık kurma, yükselme yapma ve eşya toplama gibi durumları vardır. Oyunun tüm verileri üçüncü kişilerin erişimine açıktır. Son dönemde yaşanılan salgın hastalıktan dolayı eğlenerek para kazanmak isteyen kişilerin oldukça fazla bir şekilde dikkatini çekmiştir.

Ethereum tabanlı oyunların arasında en popüler olan oyundur. Blockchain teknolojisinin oyun ile birleşmesiyle bilinmektedir. Oyun severlerin ilgisini çeken plartform, Axs coin hedef fiyatlarını ve grafiğinin yükselmesine sebep olur. Plartformun en önemli özeliği anlaşılması zor bir teknoloji olan blockchaini bireylere eğlenceli bir yol ile öğretmesidir. Bu da ilerleyen zamanda daha geniş bir kitleye ulaşılmasını sağlayabilir. Oyun oynayarak kazanç sağlamayı ve oyun içi her türlü işlemde token kullanmaya yönlendiren sistemi Axs coin geleceği bakımından en üst seviyeleri hedeflenmesini sağlar.

Axc coin takımının blockhain konusunda bilgisi ve oyun dünyasına ilgisi olması da ücretlendirmeyi etkilemektedir. Uzmanlara göre, oyunun ün kazanması daha fazla bir kitleye ulaşması hacmini ve token talebinin artmasını sağlar. Bu da 270 milyon ile sınırlı Axs coin arzı ücretinin yükselmesine sebep olur. Dikkat edilmesi gereken konu ise Ethereum ağındaki ölçeklenebilirlik sorunudur. Ethereum tabanındaki Axs coin kullanıcıları hızlı bir şekilde artmaktadır ve ileride sistem yükünün artmasına bağlı olarak çeşitli problemler çıkartabilir. Bundan dolayı hızlı büyümeye bağlı olarak çıkacak problemler için önceden çözüm üretilmelidir.

AXS YÜKSELİŞİ NE ZAMAN?

Axs coin son dönemde en fazla ilgi gören coinlerden bir tanesidir. Oyun oynayarak kazanç sağlamaya ve blockchain yapısına dahil olmaya izin veren sistem ile dikkatleri üzerine çeken bir plartformdur. Uzmanların yakında takibe aldığı coin oldukça dikkat çekicidir. Gün geçtikçe kullanıcı sayısını artıran ve popülerleşen AXS için zamanla daha fazla değerlenmesi beklenilmektedir. Özellikle salgın döneminde oldukça fazla kullanıcıya sahip olan coin hem eğlendirir hem de kazandırır.

Uzman yorumculara göre geleceği en parlak olan coinlerden bir tanesidir. Zamanla kendi bünyesine yeni kullanıcılar ekleyerek değerini oldukça üst seviyelere taşıyacaktır. Blockchain teknolojisini kullanıcılarına oldukça basit bir yöntem ile öğreten Axs coin sayesinde tahmin ettiğinizden daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz. Eğlenerek kazanç sağlamak isteyenler için oluşturulmuş olan bu coin kullanıcılarını mutlu etmektedir. Axs coini için iyice araştırma yapıp analiz sağlarsanız rahatlıkla coin piyasasına adım atabilirsiniz.

FTX CEO’su Milyarlarca Dolarlık USDT Alımının Nedenini Açıkladı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.