Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$65,344.01
-2583.7
Ethereum
$3,391.43
-206.32
Litecoin
$82.55
-2.65
DigitalCash
$33.25
-3.62
Monero
$136.32
-3.05
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$29.71
-1.77
Dogecoin
$0.13
-0.02

Truefeedback Token (TFB) Nedir ?

0 1.014

Truefeedback Token (TFB) Nedir ?

TrueFeedBack, şirketlerin, kurumların, akademisyenlerin veya diğer ilgili tarafların anket veya ödül yaratabileceği bir anket / ödül platformudur. Kullanıcılar bu anketlere ve ödüllere katılabilir, katılım için teşvik alabilir ve her zaman anonim kalabilir. TrueFeedBack’i Farklı Kılan Nedir? TrueFeedBack’i diğer anket veya ödül uygulamalarından ayıran, kullanıcılarının gizliliğidir. TrueFeed platformu, kullanıcıların kimliği hakkında herhangi bir bilgi toplamaz ve platformdaki teşvikler TrueFeed (TFB) belirteçlerinde dağıtılır. Böylece kullanıcılar gizliliğinin tadını çıkarırken, anketlere katılabilir ve tamamlayarak teşvik ödülü kazanabilirler. Müşteriler İçin -Global uygulama -Geçerli yöntemlerden daha iyi -Güvenilir sonuçlar -TFB Uygulaması -mobil uygulaması Google Play’de mevcuttur. Yakında App Store’da satışa sunulacak. Anonimlik ve Teşvik Etme, mevcut anket / ödül sistemlerinin iki ana dezavantajıdır. TrueFeedBack, platformunu blok zincirine entegre ederek bu sorunları çözer. , katılımcıların kendilerini rahat hissetmelerini sağlayarak en doğru sonuçları almak için isimsiz kalmalarını sağlar. Akademik araştırmaları için ankete ihtiyaç duyan akademisyenler TrueFeed platformu tarafından desteklenecek. token platformunu blok zincirine entegre ederek bu sorunları çözer. TrueFeedBack, katılımcıların kendilerini rahat hissetmelerini sağlayarak en doğru sonuçları almak için isimsiz kalmalarını sağlar. Akademik araştırmaları için ankete ihtiyaç duyan akademisyenler TrueFeed platformu tarafından desteklenecek. , platformunu blok zincirine entegre ederek bu sorunları çözer. , katılımcıların kendilerini rahat hissetmelerini sağlayarak en doğru sonuçları almak için isimsiz kalmalarını sağlar. Akademik araştırmaları için ankete ihtiyaç duyan akademisyenler bizim platformu tarafından desteklenecek.

 

truefeedbackchain ile ilgili görsel sonucu

Truefeedback hakkında

Blockchain, anketler ve TrueFeedBack çözümü hakkında kısa bir giriş. Bitcoin’in ortaya çıkmasından bu yana 10 yıldan fazla bir süre geçti. Bitcoin eşler arası bir ödeme yöntemi olarak tasarlandı, ancak getirdiği teknoloji son yıllarda daha da geliştirildi. Örneğin, Ethereum akıllı sözleşmeleri blok zincirine sundu ve bu da gerçek dünyada vakalarda blockchain kullanmak için yeni yollar açtı. Böylece, blockchain teknolojileri artık sadece eşler arası ödeme için değil. Akıllı Sözleşmeler ve Canlı Sözleşmeler, geliştiricilerin blokajlar üzerinde merkezi olmayan uygulamalar (DAPP’ler) geliştirmelerini sağlar. Blockchain hala gelişmektedir ve tam potansiyeli henüz keşfedilmemiştir, bu nedenle önümüzdeki yıllar dünyaya ne yapabileceğini gösterecektir.

30 GÜNLÜK SOSYAL MEDYA ANALİZİ

Blockchain teknolojilerini bu kadar popüler yapan nedir? Bu sorunun sadece tek bir cevabı yok. En büyük sebeplerden biri blockchain işlemlerinin isimsiz olmasıdır. Her transfer bloklar üzerinde izlenebilse de, adresler hiçbir kişisel kimlikle ilgili değildir ve bu kripto para birimlerini isimsiz yapar. Bununla birlikte, izlenebilirlik, bir soruşturma çok dikkatli yapılırsa kimliğin ifşa edilmesine neden olabilir. Bu nedenle, Monero gibi geliştirilen ve işlemlerin tam olarak izlenemediği tamamen anonim engellemeler var. Bu nedenle, izlenmeden anonim olarak para harcamak birçok insanı Bitcoin’e çekti. Diğer bir sebep de kripto para birimlerinin değişkenliğiydi. Birçok insan dalgalı piyasalar nedeniyle bir servet kazandı ve çok fazla yatırımcı çekti. Kripto para ekosistemi için piyasa değeri, 2017 yılının sonlarında yaklaşık 850 milyar ABD dolarına ulaşmıştır. Bu, yatırımcıların kripto para birimine yönelik iştahlarının artmakta olduğunu göstermektedir. Akıllı sözleşmeler ve bunların gerçek dünyadaki işletmelere uygulanabilirliği, insanların blok zincirine dikkatinin başka bir nedenidir.

truefeedbackchain ile ilgili görsel sonucu

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.