Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,973.93
+632.09
Ethereum
$3,180.39
+33.33
Litecoin
$84.69
+0.47
DigitalCash
$30.84
+0.56
Monero
$121.39
+1.23
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.83
+0.01
Dogecoin
$0.15
0

TradeSanta Otomatik İşlem Robotu, Trade Bot

0 604

TradeSanta’nın botları hem yeni başlayanlar hem de profesyonel yatırımcılar için işlem yapmayı kolaylaştırıyor.

TradeSanta, otomatik alım satım için ücretsiz botlar sunan bulut tabanlı bir hizmettir. 2018’de kurulan firma, 7/24 işlem yapma konusunda harika bir fırsat sunar ve gerek acemi gerekse kıdemli kullanıcılarının bilinen işlem stratejilerini test etmelerini sağlar.
9100 müşterisi ile büyüyen bir topluluğa sahiptir ve 420100 civarı tamamlanmış işlemi bulunmaktadır.

Birçok kullanıcı çalışma şeklini öğrenmenin zor olacağını düşündüğünden işlem yapmak konusunda tereddüt eder. TradeSanta ekibi bu tür tereddütlerin aşılmasına yardımcı olur: web sitesinde kolayca gezinme imkânı ve yenilenmiş hesaplar, yeni müşterilere işlemlerini daha hızlı yapmaları için fırsat sunar.
TradeSanta, detaylı yönergeler, faydalı ipuçları ve SSS içeren blog bildirileri sağlamanın yanı sıra, Telegram’da da mükemmel bir müşteri hizmetine sahiptir. TradeSanta ekibi, kullanıcı deneyimini paylaşmaya ve sohbet ekranında en son trendleri tartışmaya değer verir. Kısa süre önce kripto topluluğu 1000 aboneye ulaşmıştır.

TradeSanta ne sunuyor?

• Kolaylaştırılmış işlem ve kullanıcı dostu arayüz: Birinci sınıf kişisel hesaplarda gezinmek kolaydır. Bu yüzden, botunuzu kişiselleştirmek ve açmak için 10 dakikadan daha az bir zamana ihtiyacınız var.
• Geniş borsa yelpazesi: TradeSanta 4 platforma kadar desteklemektedir: Binance, Bittrex, Bitfinex ve HitBTC. Proje ekibi en iyisinin henüz yolda olduğunu söylüyor: desteklenen borsa listesini genişletmeyi ve OKEx, Bitmex ve Huobi’yi eklemeyi planlıyorlar.
• Akıllı sipariş seçeneği: Kullanıcıların büyük meblağlarla işlem yapmasını sağlayan en yeni özelliklerden biridir. Algoritmaları işlemin belli bir zaman dilimini ve toplam işlem hacmini dikkate alacaktır. Bu TWAP ve VWAP fonksiyonları birkaç tıklamayla işlemleri otomatik hale getirmeyi mümkün kılar ve botunuzun teknik işlemlerle bağımsız olarak başa çıkmasını sağlar.
• Güvenlik 1 numaralı önceliktir: Botlar siparişleri verir ve API anahtarları üzerinden veri talep eder. Varsayılan olarak, para çekme seçeneği kapalıdır ve TradeSanta paralarınızı çekemez. Ayrıca, hizmet, hesapların veri ihlalini engelleyerek güvenliği artırmak için 2 adımlı bir doğrulama süreci sunar.
• 7/24 Destek: Telegram üzerinde aktiftir ve anında destek hizmeti vermektedir. Bu durum, tüm proje için olumlu bir işaret olarak görülebilir.
• Ücretsiz hizmet: diğer platformlardan farklı olarak, bu platform alım satım işlemi için herhangi bir ücret talep etmez. O nedenle acele etmelisiniz, bu “güzel teklif” sonsuza dek geçerli olmayacak. Ücretsiz kaydolun ve otomatik alım satım fırsatından yararlanın.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.