Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-3738.09
Ethereum
-273.66
Litecoin
-5.35
DigitalCash
-4.07
Monero
-4.48
Nxt
-0
Ethereum Classic
-3.05
Dogecoin
-0.02

PrimeXBT Nedir? Nasıl Çalışır? Avantajları Nelerdir?

0 772

PrimeXBT, yatırımcıların büyük kripto para birimleri ile kaldıraçlı işlem yapma kabiliyetinden faydalanmalarını sağlayan yeni bir işlem platformudur. Çok fazla para yatırmadan kripto para ticaretini mümkün kılar. Platform; 100 kata kadar kaldıraç imkanı, yatırımcılara kripto para birimi kısa pozisyon açma imkanı gibi olanaklar sunuyor.

PrimeXBT’ye kayıt olmak için Tıkla.

Prime XBT; Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Ripple gibi çeşitli dijital varlıklarda marj takası sunan, Bitcoin tabanlı bir platformudur. Şirket, 2018’de kuruldu. İlk günden itibaren, katlanarak büyümeye devam ediyor. Şu an için 150’den fazla ülkedeki müşterilere hizmet sunuyor. Müşterilerine en üst kalitede likiditeye ve geniş kapsamlı takas araçlarına erişim sağlarken, herkes için güvenli, likit ve verimli bir alım satım ortamı oluşturuyor.

PrimeXBT, hem acemiler hem de yüksek güvenilirlikli piyasa verisi performansına ihtiyaç duyan profesyonel işlemciler için sağlam bir alım satım sistemi sunuyor. Altyapının tamamı, her saniyede yüksek sayıda emir gerçekleştirmek ve yüklemek için tasarlandı. Ultra-hızlı emir gerçekleştirme ve düşük gecikme de sunuyor. Her deneyim seviyesinde kullanıcı için alım satım görünümleri ve widgetlar kolayca tasarlanabiliyor ve kişiselleştirebiliyor.

Büyük Kâr ve Büyük Zarar

PrimeXBT; uzun KYC onay süreçleri, beklenmeyen aksamalar, düşük likidite, piyasalarda işlem yapma sorunları, sınırlı sipariş türleri, zayıf kullanıcı deneyimi ve yüksek işlem ücretleri gibi diğer platformların ortak sorunlarının üstesinden gelmeyi hedefliyor. Bu açıdan PrimeXBT inanılmaz bir kaldıraç, kullanıcı dostu bir arayüz, geniş bir likidite ve daha fazlasını sağlıyor.

Kaldıraç, büyük yatırımcıların aradığı önemli özelliklerden biridir; ancak çoğu platform kripto para birimi ticareti söz konusu olduğunda çok sınırlı kaldıraç sunuyor. PrimeXBT, 1:100 kaldıraç sunarak ön plana çıkıyor. Bu, her bir 1$ için 100$ değerinde alım veya satım gücü elde edeceğiniz anlamına geliyor. Bu, esas olarak size daha büyük bir pazar konumuna yükseltiyor. Böylece daha fazla kâr ya da zarar edebilirsiniz.

PrimeXBT Kaldıraç İşlemi Nasıl Yapılıyor?

Kaldıraç, PrimeXBT’nin temel özelliklerinden biridir ve ana özellikleri arasındadır. Tam olarak anlamayanlara yardım etmek için web sitesinde kaldıraç konusunda ayrıntılı bir açıklama sunuyor.

BTC/USD ile bir örnek vermek gerekirse; Bitcoin’in her birinin 10.000 dolar olduğunu ve yatırımınız sırasında fiyatının yüzde 5 arttığını varsayalım. Eğer kaldıraç olmadan geleneksel bir takas kullanacak olsaydınız 100.000 $’a (10 x 10.000$) 10 BTC satın alabilirsiniz. Eğer fiyat yüzde 5 oranında artarsa, her bir BTC’niz 10,500 dolar değerinde olacaktı. Bu yüzden onları satarsanız 100,000 dolarlık yatırımınızdan 5.000 dolar kazanacaksınız.

Buna karşılık, aynı işlemi PrimeXBT ile 1:100 kaldıraçla yapacak olsaydınız 100.000 dolarlık pozisyonun yalnızca yüzde 1’ini ödemeniz gerekir. Bu da 1.000$’lık bir yatırım anlamına geliyor. Aynı durumda, bu, hala 5.000$ yapacakken ancak 1.000$ yatırım yapacağınız anlamına gelir. Başka bir deyişle, kârınızı büyük miktarda aynı başlangıç ​​sermayesiyle çarpabilirsiniz.

PrimeXBT; kârı artırma, biriktirme fırsatları (başka bir yatırım için kullanabileceğiniz sermayeyi serbest bırakma kabiliyeti) ve piyasa düştüğünde kazanma gibi kaldıraç ile alım satım yapmanın bazı avantajlarını da açıklıyor. PrimeXBT’de kullanışlı bir kaldıraç hesaplayıcısı da bulunuyor. Böylece satın alma gücünüzü mevcut sermayenize göre hesaplayabilirsiniz.

Kaldıraç kullanmak, fonlarınızın potansiyel erişimini ve kârınızı artırırken, potansiyel zararları da artıracağını unutmayın! Bu nedenle, PrimeXBT’de sunulan maksimum kaldıraç oranını kullanırken her zaman dikkatli olmalısınız! Ticaret deneyimi olan ve kendi yöntemlerine güvenenler için kaldıraç inanılmaz bir araç olarak görüyorlar.

Piyasa Hareketlerinden Kazanç

Kripto para birimi piyasası her zaman artmadığından, PrimeXBT piyasanın yükselip yükselmediği konusunda kazanç elde etme yöntemleri sunuyor. En popüler kripto para birimlerinden herhangi biriyle işlem yapabilir ve var olan varlıklardan korunabilir ya da piyasadaki rallilerden veya düşüşlerden kâr elde edebilirsiniz.

Başka bir deyişle; PrimeXBT ile uzun ya da kısa gidebilirsiniz. Alış uzun olduğunda satış kısa olacaktır. Uzun süre devam etmek için Bitcoin’i satın alacak ve BTC’nin fiyatı artarken hesabınızın değerindeki artışı izleyeceksiniz. Bu durumda, BTC’nin fiyatındaki bir düşüş hesabınızdaki değeri düşürür. Buna karşılık, kısaltabilirsiniz, yani BTC’nin fiyatı düşerse değerini artıracak bir pozisyon açarsınız.

PrimeXBT’de bu tür işlemlerin her biri için yapılan hesaplamalarla belirli örnekleri görüntüleyebilirsiniz. Kârınızı hesaplama konusunda da bilgi vardır, böylece hesabınızda neler olup bittiğini anlayabilirsiniz. Kârınızı veya zararınızı hesaplamak için, açılış ve kapanışta fiyat puanlarındaki farkı almanız ve bu değeri pozisyon büyüklüğü ile çarpmanız yeterli. Eğer kaldıraçla birleştirirseniz, pozisyon büyüklüğünüzü artırabilirsiniz.

PrimeXBT Ticareti

PrimeXBT, uzun veya kısa gitme ve 1:100’e varan kaldıraç oranının keyfini çıkarmanın yanı sıra birçok şekilde öne çıkıyor. Tamamen özelleştirilebilir ve çok sayıda monitör için destek içeren oldukça kullanıcı dostu bir arayüze sahip. Ticaret platformu, güvenli, güvenilir ve hızlı olduğu için sınıfının en iyisi. Yeni başlayanların anlayabilmesi için yeterince basittir; ancak profesyonel yatırımcıların istediği gelişmiş araçları içerir.

Grafik araçları özellikle çeşitli grafik türleri, çeşitli çizim araçları ve göstergeleri ve grafikten işlem yapma seçeneği için kullanışlı. Ayrıca çok düşük işlem ücretleri sunuyor. Basit ve düşük komisyon oranları fark edeceksiniz; bu yüzden sürpriz yok! Ek olarak, PrimeXBT sıkı spreadler sunuyor.

PrimeXBT Ticaret Platformu

Platformun önizleme sürümü, gerçek sürüme inanılmaz derecede benziyor. Aradaki tek fark “Pozisyonlar” olarak adlandırılan ekranın en alt kısmında. Eğer bir canlı hesabınız varsa, her biri için aşağıdaki sütunlara sahip bir pozisyon listesi göreceksiniz: Sembol, pozisyon kimliği, saat ve tarih, taraf, boyut, fiyat doldurma, cari fiyat, kâr alın, zararı durdurun ve K / Z. Önizleme sürümü bir hesapla ilişkilendirilmediğinden, bu bölüm bulanıklaşıyor ve üstünden geçiyor; oturum açma veya kaydolma seçeneğini bulacaksınız.

Genel olarak, ticaret platformu tam olarak beklediğiniz gibi; çünkü deneyimli yatırımcıların alışkın olduğu ticaret sayfalarına çok benziyor. Ekranın sol üst tarafında kripto para birimi çiftlerinin bir listesini göreceksiniz. Bunlar arasında LTC / USD, BTC / USD, ETH / USD, EOS / USD ve XRP / USD sayılabilir. Her biri için teklif fiyatını görüntüleyebilir, fiyat isteyebilir ve değiştirebilirsiniz. Bu rakamlar beyaz, yeşil veya kırmızı renk kodludur. Beklendiği gibi, yeşil bir artış gösterirken kırmızı bir düşüş olduğunu gösterir.

Burada listelenen çiftlerden herhangi birine tıkladığınızda, söz konusu kriptoyu almanıza veya satmanıza izin veren bir ekran görüntülenir. Alım satım fiyatlarının yanı sıra parite için düşük ve yüksek fiyatları gösterecektir.

Bu bölümün altında, hala ekranın solunda, Sipariş Defterini göreceksiniz. Sipariş Defteri, en son sol üst köşeden seçtiğiniz para birimi cinsinden bilgileri görüntüler. Satış ve alımlara ayrılmıştır. Bu Sipariş Kitabına bir dokunuş, miktarların ve fiyatların listesine ek olarak, arka planda yeşil ve kırmızı grafikler aracılığıyla görsel bir sunum gösterir. Bu sayede mevcut trendleri bir bakışta görebilirsiniz.

İşlem sayfasının ana bölümü, doğrudan kripto listelerinin ve Sipariş Defterinin sağında bulunan ve sayfanın çoğunu kaplayan gerçek şemadır. Grafiğin sol üst köşesinde size temsil ettiği işlem çifti gösterilmektedir. Bunu, listelenen kutuya tıklayarak ve yeni çifti yazarak (otomatik doldurma önerilerini göreceksiniz) veya kripto listeleme bölümünde soldaki çifti tıklatarak ayarlayabilirsiniz.

Sonuç

PrimeXBT ile yatırımcılar sezgisel bir arayüzle kripto para birimine yatırım yapabilirler. Ticaret platformunun kullanımı kolaydır ve PrimeXBT düşük komisyonları, dar spreadleri ve sınıf lideri 1:100 kaldıraç oranı ile rekabette öne çıkıyor. Borsa resmen açıldı, şimdi hemen kayıt olabilirsiniz ve işlem yapmaya başlayabilirsiniz.

Değişim yeni bir giriştir; bu nedenle, kendilerini uzun bir süre boyunca kanıtlamadıkça ilk başta dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Borsayı cüzdan olarak kullanmayın, coinlerinizi uzun süre soğuk depoda saklamanız ve borsada alım satım işlemlerini tutmanız gerekir.

PrimeXBT hakkında daha fazla bilgi için tıklayın!

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Bir Cevap Yaz

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.