Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,700.38
-1114.34
Ethereum
$3,045.09
-54.7
Litecoin
$82.58
+1.4
DigitalCash
$29.82
+0.19
Monero
$117.82
-0.19
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.09
-0.02
Dogecoin
$0.15
-0

Tron Ofisi Bir Grup Tarafından Basıldı

0 522

Çin merkezli Tron, zor günler yaşıyor. Kripto para dolandırıcılıkla suçlanıyor. Pekin’deki ofisi bir grup insan tarafından basıldı. Kripto para birimine yapılan baskının görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

Pekin’deki Tron ofisi, bir grup öfkeli insan tarafından basıldı. Paylaşılan videolarda ofiste çok sayıda polis görülüyor. Polislerin güvenliği sağlamak için ofise geldiği bildiriliyor.

Ofisi basan bazı kişiler, Tron’u dolandırıcılıkla suçluyor. Sosyal medyada paylaşılan videoların birinde ofisteki bir kadının bağırdığı gözleniyor.

Tron’un ofisinin öfkeli bir tarafından baskının, geçtiğimiz günlerde binlerce Çinlinin mağdur olduğu dolandırıcılıkla ile bağlantılı olduğu iddia ediliyor. Çin’de “Tron” adı altında bir ponzi şemasının yüz binlerce kişiyi dolandırmış ve 1 kişi intihar etmişti. Ancak bu olayın Tron’la veya kurucusu Justin Sun’la bir ilgisi bulunmadığı bildirilmişti.

Çin’de “Wave Field” olarak da bilinen Tron, “Wave Field Super Community” adıyla ortaya çıkan bu ponzi şeması yüzünden bu suçlamaya maruz kaldı. Bu ponzi şemasının Tron ve BitTorrent ile bağlantılı olduğunu düşünen binlerce yatırımcı ilgi gösterdi. Büyük kâr vaadinde bulunan dolandırıcılar, birçok yatırımcıdan TRX topladı.

Justin Sun Sessizliğini Koruyor

Wave Field Supper Community, 2019’un ilk ayı ortaya çıktı ve geçtiğiniz ay kapılarını kapattı. Bu yöntemle dolandırıcıların 200 milyon yuanlık (yaklaşık 30 milyon dolar) dolandırıcılık yaptığı belirtiliyor.

Bu dolandırıcılık hadisesi yatırımcıları öfkeyle doldurdu. Mağdur yatırımcılar, Justin Sun ve Tron’dan açıklama bekledi. Olayla bağlantıları olup olmadığına ilişkin herhangi bir açıklama yapmayan Sun ve Tron, öfkeli yatırımcıların hedef tahtasına oturdu. Pekin’deki Tron’un ofisinin basılması, bu öfkenin bir sonucu olarak görülüyor.

Tron’un CEO’su, Wave Field Supper Community’nin kapatılması üzerine sosyal medyadan bir açıklama yaptı. CEO, yatırımcıların, Tron’un adını kullanan ponzi benzeri planlara karşı uyarılması gerektiğini söyledi. Sun ise hala bir açıklama yapmadı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.