Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,467.29
+1208.82
Ethereum
$3,562.37
+67.8
Litecoin
$94.50
-0.6
DigitalCash
$38.50
+0.79
Monero
$136.55
-0.77
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.36
+0.48
Dogecoin
$0.22
+0.02

LTO Network Nedir?

0 516

LTO Network (LTO), Ethereum platformundaki bir tokendir. Yüksek verimli ve merkezsiz blok zinciri altyapısıdır. LTO’nun mevcut sistemlere entegresi oldukça kolay.

Binance DEX borsasında aktif ticareti olan LTO token hakkında bazı tartışmalar var. Kripto topluluğunda LTO tokenin “scam” veya “gem” olduğuna dair tartışmalar sürüyor.

LTO Network’un eski adı “Legal Things One” şeklindeydi. Yasal ve basit işlemleri blockchaine getirmeye çabalıyor. Token, yasal anlamda bağlayıcı olan sözleşmelerle ilgili işlerde veya ihtiyaçlarda kullanılabilecek dijital bir defter kayıt sistemi sunmayı amaçlıyor. Bu amaçla merkeziyetsiz bir iş akışı motoru inşa edildi. Proje, bu motor ile özel bloklarla bilgi paylaşımı sağlıyor.

LTO Network, Least Proof of Work (en az önem kanıtı) konsensüsünü kullanmayı hedefliyor. Bunun amacı da, blockchain üzerinde bir fikir birliği oluşturmak olarak açıklanıyor. Bu mekanizma, LTO ödüllerini almak için node çalıştırmak istemeyen token sahiplerinin varlığına izin veriyor.

Ekibin Başında Rick Schmitz Var

LTO’nun konsepti, özel ve halka açık blockchainler arasındaki etkileşime dayanıyor. Açık kaynak kodlu bir proje olmayan LTO, 2018 Eylül ayında ekonomik ve teknik whitepaper yayınladı. Önceki yapısının blockchain temelli olmayan proje, 2018 Mayıs ayında Waves ile ortaklık ilan etmişti. Platformun POA Network, CPChain ve NuCypher ile de ortaklıkları olduğu biliniyor.

LTO, dijital varlıkların dijital olarak doğrulanmasını sağlayan ve merkezsiz iş akışlarının kullanılmasıyla işbirliğini sağlıyor. Üretime hazır bir blok zincirine ihtiyaç duyan herhangi bir şirket tarafından kullanılabiliyor. Projenin kurucu ortağı ve CEO’su Rick Schmitz, CTO Sven Stam gibi endüstri tecrübesi olan önemli isimlerle çalışıyor.

LTO Network, Binance borsasının kedi ağı “Bep2” ağına katılmıştı. Katılım, LTO’nun hibrit yapısı öne çıkarılarak, “ERC20” tokenleri gibi yeni bir fiyat paritesi oluşturularak yapıldı. Yani LTO tokenlari “ERC20” ve “Bep2” olarak alınıp satılabiliyor. “Bep2” tokenleriyle Binance DEX borsasında alım-satım yapılabiliyor.

Neden Hibrit Ağ?

LTO, işletmelerin neden bir hibrit ağ kullanması gerektiğini şöyle açıklıyor; “Blockchain ve kesintisiz ve güvenilir bir şekilde birlikte çalışma vaadi, tüm blockchain geliştiricilerinin uğraştığı bir şey. İşletmeler, geleneksel olarak mücadele ettikleri blockchain mahremiyet sorunlarını ele almak için konsorsiyum zincirlerine dayanma eğilimindedir. Ağdaki yetkili taraflara verilen ayrıcalıklarla, tüm üyelerin kendilerini rahat hissettiği bir konsorsiyum kurmak için bir araya gelmek zor. Özellikle de yeni bir BT sistemine geçmeleri ve güvenmeleri gerekiyor.”

LTO Network Misyonu

LTO’nun misyonunu şöyle; “Doğrudan uygulanabilir ve kuruluşlar için değer yaratmayı amaçlayan, tamamen merkezsiz ve oldukça verimli bir blok zinciri altyapısı oluşturmak ve sürdürmek.”

LTO, kurallar ve taraflar arasında yalnızca bir sözleşme ile değil ağ düzeyinde belirlenmeyen geçici işbirliğine izin veriyor. Tüm küresel ağ bütünlüğün korunmasına yardımcı olduğu için tüm tarafların kendi hızlarında bağlantı kurmasına izin vererek, süreçleri merkezileştirmeye başlayabilir.

LTO ekibi, “Blockchain şu anda bizim için çalışan her şeyi denize atmamızı istememeli. LTO Network ile birlikte iş yaparken organizasyonların bir sonraki verimlilik seviyesine ulaşmalarını engelliyoruz.” diyor.

LTO token, yayın zamanında 0,105116 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri 19,2 milyon dolar olan tokenin 24 saatlik hacmi 2 milyon doların üzerinde. LTO’nun dolaşımdaki arzı 183 milyondan fazla. Toplam arzı ise 453,5 milyondur.

LTO Network hakkında daha fazla bilgi için tıklayın: https://lto.network/

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.