Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,293.11
+757.12
Ethereum
$3,096.79
+25.26
Litecoin
$81.63
+0.48
DigitalCash
$29.92
+0.75
Monero
$118.28
+1.67
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.39
+0.13
Dogecoin
$0.16
0

Binance DEX’te İlk Stablecoin Listelendi: StableUSD

0 499

Seattle merkezli Stably’in amiral gemisi StableUSD, yerel BEP2 kripto varlığı USDSB olarak Binance DEX’te listelendi.

Binance DEX’teki stablecoin, bir dizi algoritmik ve otomatik işlem stratejisi de açıyor. Ayrıca, DEX’te zincirleme işlem yapma fırsatları oluşturuyor. Yatırımcılara oynaklığa karşı korunma veya kriptolarını fiat için kullanma konusunda ek bir araç sağlıyor.

CryptoSlate, liste hakkında yorum almak için Stably’nin CEO’su ve kurucusu Kory Hoang’a ulaştı: “Stably’nin stablecoininin Binance DEX’te listelenmesi, özellikle merkezsiz döviz ticareti olmak üzere DeFi’nin yeni bir evlat edinme ve büyüme çağı olacak. Bu fırsat için çok heyecanlıyız. Binance ile Binance topluluğuyla yakın işbirliğimizi sürdürmek için sabırsızlanıyoruz.”

StableUSD, şubat ayında Binance’in ana ticaret platformunda yer aldı. Borsa, 24 Haziran saat 10.00’da (UTC) USDSB / USDT ve USBSB / USDS’de işlem görmeye başlayacak.

StableUSD, Stably aracılığıyla oluşturuluyor. Prime Trust tarafından USDS ve DEX eşdeğeri UCDSB için düzenlenmiş yönetici olarak görev yapan Nevada tarafından kiralanan bir varlık.

Her USDS tokeni birebir destekleniyor ve ABD doları için ödenebiliyor. Kısıtlı düzenleme ve kefaret kriterlerine sahip olan Tether’den farklı olarak, herkes USDSB oluşturabilir veya kullanabilir. Ayrıca, bu tokenleri ERC20 USDS eşdeğeri için Stably üzerinden bir destek bileti göndererek değiştirebilir.

Kullanıcılar USDSB’yi Binance.com adresinde ya da Güven Cüzdanı’nı veya BEP2 token standardını destekleyen başka bir cüzdanı kullanarak tokenlerini kişisel olarak alabilir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.