Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,127.82
-2223.89
Ethereum
$3,132.79
-76.45
Litecoin
$84.01
-1.13
DigitalCash
$30.25
-1.14
Monero
$118.88
-3.35
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.73
-1.48
Dogecoin
$0.15
-0.01

Bounty Nedir?

0 523

Hiçbir sermaye olmadan kripto para kazanmak isteyenler için en avantajlı seçeneklerden birisi Bounty’dir. Hiçbir ücret olmadan ganimet avcılığı yapmakla özdeşleştirilebilecek bir kavram olarak değerlendiriliyor olmasıyla, herkes için geçerlidir. Bounty’nin tanımının iyi anlaşılması bu noktada fark yaratan en önemli konuların başında gelir. Belirli görevlerin yerine getirilmesiyle dağıtılan hediye olarak açıklanması en doğru kelime anlamı olarak ön plana çıkar.

Bounty’ler özellikle yeni çıkacak olan kripto paralar için aktif olarak gerçekleştirilirler. Henüz piyasada olmadıklarından dolayı bilinirlik seviyeleri hiç ya da az olan coinlerin değer kazanmasına yönelik olarak gerçekleştiriliyor olmaları sayesinde ortaya hiçbir para koymaya gerek kalmadan maliyetsiz şekilde işlemlerin gerçekleştirilebilmesi avantajı bulunur.

Bounty Nasıl Kazanılır?

Yeni çıkacak olan coinler öncelikli olarak Bounty için bir süre belirlerler. Belirlenen süre içerisinde yapılacak olan dağıtıma dahil olanlar ödülleri toplamaya başlarlar. Dağıtılan Bounty, tamamen görevin tamamlanmasıyla alakalıdır.

Bounty kazanmak için tıpkı Airdrop’ta olduğu gibi önde gelen mecraların takip edilmesi gerekir. Aksi takdirde yapılan dağıtımda ödül miktarına ulaşmak için çok geç olabilmesi olası durumlardan biri olarak tanımlanır. Piyasaya yeni çıkacak olan coinlerin tamamı Bounty gerçekleştirmiyor olsa da, birçoğu yeni kullanıcılar çekmek için bu aktiviteye önem verir.

Bounty ile Ne Kadar Dağıtım Yapılır?

Proje içerisinde belirlenen detaylara göre  Bounty ile yapılacak olan dağıtım seviyesi farklılaşır. Bazı coinler yüksek seviyede dağıtım gerçekleştirmeye tercih etseler de bazı projeler daha düşük seviyelerde Bounty’ler gerçekleştirebilirler.

Doğru projeyi bularak kayda değer kazançlar elde edebilmek adına projeler hakkında iyi derecede bilgiye sahip olmak en önemli noktalardan biri olur. Bazı projelerde Bounty ile dağıtılan Bounty coinleri zamanla iyi seviyede kar ettirebilirler.

Bounty’lere katılmak için belirli süre boyunca görevlerin tamamlanması yeterli olacaktır. Ekstra herhangi bir işlemin yapılması gerekmez.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.