Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-1587.84
Ethereum
-185.33
Litecoin
-0.95
DigitalCash
-2.58
Monero
-0.66
Nxt
-0
Ethereum Classic
-1.45
Dogecoin
-0.01

BETMATCH Nedir ?

0 608

BETMATCH, SPOR OYUNLARI
ENDÜSTRİSİ İÇİN BLOCKCHAİN’DEN FAYDALANMAKTADIR.

betmatch ile ilgili görsel sonucu

BetMatch projesi % 100 güvenilir , hizmete yoksun geleneksel kripto oyun piyasasındaki mevcut durumdan haberdardır. Örneğin, dünyadaki en büyük siteler olan William Hill ve Bet365 kazananları genellikle ödemeyi alamadıklarını belirtiyor. Blockchain tabanlı bir platform, kullanıcıların fonları üzerinde kontrol sahibi oldukları şeffaf bir ekosistem sağlayarak bu sorunları giderir.

BetMatch kripto ödemeleri izin veren ilk kripto oyun oynama hizmeti değil fakat benzersiz bir iş modeli ve birden çok bileşenden oluşmaktadır. çok katmanlı bir ağa sahiptir. Özellikle, proje aşağıdaki modüllere dayanmaktadır:

  • Fon depolama sözleşmeleri;
  • Ödül yürütme sözleşmeleri;
  • Ödül hattı sağlayan modüller ve katsayı hesaplaması için bir sistem;
  • Ön UI / UX;
  • Web ve uygulama desteği ile ilgili arka uç.

BetMatch’in temel öncelikleri, kullanıcılar platformun hesap bakiyesini her zaman kontrol edebildiğinden , dolandırıcılık koruması ve şeffaflıktır.

BETMATCH’IN RAKIPLERENE GÖRE AVANTAJLARI

Kripto oyun oynama servisinin blok zinciri altyapısı Estonya merkezli RevelDevelopment tarafından geliştirilmiştir. Platformun geleneksel ödülleri  bir sosyal kripto oyun oynama ağıyla ikinci katman olarak birleştiren merkezi olmayan bir kripto oyun oynamahizmetini yönetmesini sağlar . Bu yaklaşım aşağıdaki avantajları sağlar:

  • İnsan hatalarının azaltılması ve üçüncü taraf oranlar işleme sonuçlarının gösterilmesi ve ödemeler.
  • DLT kullanımı sayesinde tüm oranlar şeffaftır.
  • İşlemlerde olduğu gibi para yatırma ve çekme işlemlerinde gizli ve ekstra ücret yoktur.
  • Akıllı sözleşmenin, “oyuncuların garantisi” etiketinin değiştirilmesinde kilit bir rolü vardır. Bu nedenle, tüm ödüller otomatik olarak ödenir ve geciktirilemez veya iptal edilemez.

XBM’NIN BETMATCH EKOSISTEMI

BetMatch kullanıcıları, XBM ticker ile dahili jetonu kullanarak ücretlerde daha cömert indirimler yapabilir. İkincisi, ağ kullanıcılarına birçok avantaj sunan bir ERC20 belirtecidir. Token sahipleri daha düşük ücretlerden yararlanır veya ücretlerin bir kısmını kazancınızın üstüne bile çıkarabilir. Jetonları diğer kullanıcılara da kiralayabilirler.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.