Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,245.01
+550.14
Ethereum
$3,562.26
+47.89
Litecoin
$94.18
-1.61
DigitalCash
$38.84
+0.84
Monero
$136.71
-0.99
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.28
+0.16
Dogecoin
$0.21
+0.02

Bitmix.biz Bitcoin Karıştırma Servisi

0 489

Bitmix.biz,Bitcoin Karıştırma Servisi

Bitcoin karıştırma bilginizi tazelemek veya BitMix.Biz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bitcoin karıştırılması veya yuvarlanması, bir Bitcoin göndericisi ile para alan adresler arasındaki bağlantıyı kesmek için bir üçüncü taraf hizmetinden yararlanma işlemidir. Kripto işlemleri yaparken tamamen isimsiz kalmak isteyen kripto yatırımcıları için kurulmuştur . BitMix.Biz, Bitcoin karıştırma veya yuvarlamaya adanmış en tanınmış çevrimiçi platformlardan biridir. Platform, Bitcoin karışımını basitleştirmek için bir dizi son teknoloji özellik sunar. Bu yazıda, Bitcoin karışımını ayrıntılı olarak açıklayacağız ve BitMix platformunu tartışacağız ve kripto karışımı için güvenli olup olmadığına bakacağız.

Minning

Bitcoin Karışımı veya Yuvarlanması Nedir?

Bitcoin aklama veya Bitcoin yuvarlama olarak da adlandırılan Bitcoin karışımı, dijital işlemlerin izini gizlemek için üçüncü taraf hizmetleri kullanma prosedürüdür. Bitcoin, dijital işlemlerin yürütülmesinde size anonimlik sağlasa da, dijital varlıklarınızın izlenebileceği ve hacklenebileceği bazı yollar var. Bitcoin karışımının devreye girdiği yer burasıdır. Kripto yatırımcılarının ve yatırımcıların çoğu, potansiyel hackleme girişimlerinden uzak durmak için bitcion karıştırma hizmetlerini kullanmaya başlamıştır.

Bitcoin karıştırma servisi sağlayan bir platform Bitcoin karıştırıcı veya tambur olarak adlandırılır . Madeni para karıştırma, en yüksek seviyede gizlilik sağlar ve izlenme ve saldırı olasılığını azaltır. Kripto işlemlerinin çalışma şekli, kalıcı bir hesap defterinde izlenebilir olmalarına neden olur. Blockchain’te bir adresden diğerine izlenebilirler. Bitcoin bardaklar Bitcoin işlemleriniz arasında isimsiz bir aracı olarak hizmet eder.

İnsanların Neden Bitcoin Mikseri Kullanması Gerekiyor?

Kripto işlemlerinizi kimsenin izleyemeyeceğini düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Kripto kullanıcısı tarafından yapılan tüm dijital işlemler blockchain adı verilen halka açık bir deftere kaydedilir. Böylece, herkes işlemlerinizi kolayca takip edebilir. Bundan kaçınmak için, paralarınızı her zaman yeni bir kaynaktan para göndermek veya almak istediğinizde karıştırmalısınız. Örneğin, fiat para için ilk dijital para birimini satın aldığınızda, başka işlemler yapmadan önce bunları karıştırmanız gerekir. Bu, dijital varlıklarınız ile sizin aranızdaki bir bağlantıyı takip etmeyi zorlaştırmak için uzun bir yol kat edecektir. Bitcoinlerinizi ABD Doları veya Euro gibi bir döviz cinsi için satarken de karıştırmalısınız.

Madeni para karıştırıcıları kullanmakla ilgilenebilecek birçok kişi veya kuruluş var. Örneğin, dijital para biriminde büyük işlemler yapan işletmeler, şirketlerinin işlemlerini gizli tutmak istediklerinden, bu dijital işlemlerin izlenmesini istemeyebilir. Bu tür işletmeler için rakipleri ne aldıklarını öğrenirse, bu çok problemli olabilir.

Madeni para karıştırma için BitMix.Biz Kullanımı Güvenli mi?

BitMix.Biz, jetonlarınızı karıştırmak için güvenli ve emniyetli bir platformdur. Potansiyel güvenlik risklerini uzak tutmak için en yeni ve sağlam güvenlik sistemini kullanırlar. BitMix.Biz yazılımını kullanan veya kullanan kullanıcıların çoğu bu konuda iyi ve harika şeyler söylüyor. BitMix’e başlamak kolay ve hızlıdır. Madeni paralarınızı karıştırmaya başlamak için yoğun bir işlem yapmanız gerekmez. Aşağıdaki özellikler onları pazardaki diğerlerinden ayıran özelliklerdir:

Çoklu Dil Desteği

Piyasada mevcut mikserler Bitcoin birçok farklı olarak, BitMix İngilizce, Hintçe, Rusya, Çin, Portekiz, Indones dahil tüm ana dilleri için destek sunmaktadır i bir, Korece, Lehçe, Hollandaca ve Almanca.

Teminat mektubu

Bitcoininizin karıştırılması için gönderilmesi gereken Bitcoin adreslerini sağladıklarında, bu adresin sunucuları tarafından oluşturulduğunu onaylayan dijital olarak imzalanmış bir onay da sağlarlar.

 Anında Transfer

İşleminiz hızlı bir şekilde onaylandıktan sonra dijital varlıklarınız anında adresinize aktarılır. Bir kullanıcı BitMix karıştırıcısını kullanarak bir işlem gerçekleştirdiğinde, tamamen anonim araçlar alıcıya gönderilir.

Tamamen Anonim

Gizliliğinize özen gösterirken minimum gerekli bilgileri talep ederler. Bir kullanıcı sipariş sayfasında isterse, tüm girişler 72 saat içinde veya daha az sürede kaldırılır.

Sonuç

Dijital işlemler yaparken en yüksek gizlilik seviyesine sahip olmak isteyenlerseniz, bir madeni para karıştırma hizmetinden yararlanmaktan daha iyi bir şey olamaz. BitMix.Biz dijital varlıklarınızı temizlemek için gerekli her şeye sahiptir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.