Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$65,310.25
+3071.55
Ethereum
$3,110.67
+85.3
Litecoin
$81.37
+0.76
DigitalCash
$29.61
+1.5
Monero
$114.55
+0.41
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.17
+0.49
Dogecoin
$0.15
+0.01

Kripto paranız var ancak nakit paranız yok mu? İşte ticaret için yeni sermaye elde etmenin yolu

0 623

Kripto paranız var ancak nakit paranız yok mu? İşte ticaret için yeni sermaye elde etmenin yolu.

Günümüzdeki kripto para piyasasının büyük çoğunluğu elinde kripto para tutanlardan (namı diğer hodlerlar) oluşuyor. Hodler olmak yanlış bir şey değil. Hatta yatırım yapmak için en güvenli yollardan biri. Ancak sektöre günlük planda katılım ile kripto para piyasasına daha fazla opsiyonlar ekliyor ve sektörün büyümesine yardımcı oluyor. Sektör büyüdükçe de insanların elindeki aktiflerin değeri artıyor. Fakat bütün hodlerlar bu ticari riskleri alabilecek araçlara sahip değil. İşte tam burada YouHodler devreye giriyor.

YouHodler risksiz alım satım yapabilmeniz için size nakit sağlıyor.

Kripto paranız var ancak nakit paranız yok mu? Sorun değil! YouHodler sayesinde kullanıcılar kripto para varlıklarını USD, EUR veya Tender(USDT) kredisi karşılığında teminat olarak koyabiliyorlar. %85’lere varan kredi oranları ile YouHodler, kullanıcılarına teminatlarına karşılık en fazla sermayeyi alacaklarını garanti ediyor.

Gereken nakit parayı elde edebilmek için değerli birikimlerinizi satmak zorunda değilsiniz, piyasadaki hedging, kaldıraç ve ndiğer araçları kullanmak için YouHodler sayesinde kolayca nakit kullanabiliyorsunuz. Bu sistemin güzel tarafı da, kredi geri ödendiğinde kullanıcının kripto varlıklarını geri alması. Eğer kredi süresi içerisinde bu kripto paraların değeri yükseldiyse kullanıcı bu karın %100’ünü alıyor. Kripto para birikimlerinizi kaybetmediğiniz için kripto destekli bu kredi piyasasına yatırım yapmak oldukça güvenli.

Hodler’dan Trader’a yükselmek için 3 kolay adım

İster uzman bir trader ister de kripto para bilmeyen biri olun, YouHodler’ın tüm avantajlarından faydalanmanız için gerekli tüm özellikler sistemde mevcut. Eğer bir Hodler iseniz ve kripto para topluluğunun aktif bir üyesi olmak istiyorsanız işte uygulamanız gereken üç kolay adım.

  1. Adım – YouHodler’a katılın: Hemen YouHodler’ı açın ve kayıt olun. Kayıt ve kimlik onayı işlemleri sadece birkaç dakikanızı alacak ve eğer yardıma ihtiyacınız olursa YouHodler’ın 24/7 destek ekibi canlı yardım için yanınızda olacaktır.
  2. Adım – Kripto Para Yatırın: YouHodler’da Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Stellar Lumens (XLM), Ripple (XRP), DASH, Augur (REP) ve diğer tüm popüler kripto paralar ve tokenler için cüzdan desteği bulunmakta. Yatırmak için basitçe seçtiğiniz cüzdandaki “yatır” tuşuna tıklayın ve yönergeleri izleyin.
  3. Adım – Nakit alın: YouHodler cüzdanınıza kripto para yatırdıktan sonra kripto para teminatınız karşılığında USD, EUR veya USDT kredisi almak için sizin için en uygun olan kredi planını seçin. Bu andan itibaren, elde ettiğiniz anaparayı piyasada nasıl değerlendireceğiniz tamamen sizin seçiminiz.

 

Basit bir Hodler olmayın, Akıllı yatırımcı olun

YouHodler akıllıca yatırım yapmanız için gerekli tüm araçlara sahip. Kripto para bazlı kredi ile alım-satım için gerekli parayı anında ulaşmanın yanı sıra, pasif hodler’dan aktif bir hodlere dönüşmek için de birçok seçenek mevcut. Örneğin, kullanıcılar YouHodler ile kripto paralarını kripto paraya, fiatlarını kripto paraya, ve kripto paralarını fiata hızlı bir şekilde çevirebiliyorlar. Biraz daha fazla risk almak isteyenlere gelince, YouHodler Turbo Kredi ve kredili varlık alım satım platformu aracılığıyla kripto para bazlı kredi kullanarak kripto paranıza kaldıraç uygulayabilirsiniz.

Alternatif olarak, yıllık %12 yani çoğu klasik tasarruf hesabından daha fazla getirisi olan YouHodler Tasarruf Hesabı ile daha güvenli bir yatırım yapılabilir.

Yıllar önce, piyasaya girmektense güvenli olan Hodler olmayı tercih etmek anlaşılabilir bir durumdu. Ancak bugün birçok farklı seçeneğiniz var. Bu nedenle YouHodler.com adresine girin ve kripto para portföyünüzü arttıracak finans kaynaklarını keşfedin.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.