Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,161.96
-2584.7
Ethereum
$3,148.52
-108.88
Litecoin
$83.84
-2.7
DigitalCash
$29.99
-1.79
Monero
$118.28
-3.45
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.16
-2.03
Dogecoin
$0.15
-0.01

IRENA Green Energy Coin İle Çevre Dostu Kripto Para Ekosistemi

0 958

IRENA Green Energy Coin, doğa dostu bir kripto para anlayışını benimsemiştir. Kullanıcılara madencilik yaparak IRENA coin kazanma fırsatı sunan projede bunun için IR-APOLLON ile işbirliği yapılmış durumda. Tamamen çevre dostu bir madencilik cihazı olan IR-APOLLON için güç, enerji güneş panelleri ve çeşitli elektrikli sistemlerle sağlanmaktadır.

IRENA Coin Nedir?

IRENA Greeen Energy Coin, toplam arz miktarı 185,005,080,008 adet olan bir altcoin projesidir. Proje yönetimi tarafından belirlenen bu arz miktarının üzerinde bir üretim yapılması ise mümkün değildir. Şu anda toplam arzın %55’lik kısmı ise yakılmış durumda. Altcoin projesinin daha stabil bir ekonomiye sahip olması adına ilerlenen bu yol haritasında 2 yıllık bir yakım planı da oluşturuldu.

Aylara göre yakımı yapılacak olan IRENA coin miktarı yukarıdaki tabloda yer almaktadır. Bu tabloya göre her ay 500,000,000 adet olmak üzere toplamda 12,500,000,000 adet IRENA coin yakılması hedeflenmekte. Yapılacak olan tüm bu yakım etkinliklerinin ardından da son olarak 70,830,791,336 adet IRENA coin dolaşımda kalmış olacak. Projenin istikrarlı bir ekonomiye sahip olmasına yardımcı olacak bu yakım planlamasının her ay olması da avantaj durumunda.

Çevreci yapısı gereği güneş panellerine ek olarak elektrikli arabalarla da IRENA coin kazanmak mümkündür. Bu sayede tamamen çevreci ve yenilenebilir enerjiler ile üretilecek olan altcoin projesinin çevreye hiçbir zararının olmaması hedeflenmekte. Kişiler araçlarına indirecekleri basit yazılım ile yol kat ettikçe IRENA coin kazanabilirler. Bu noktada yapılacak yolculuklarda kullanıcılar IGE token kazanmış olacaklardır. Kazanılan IGE token birimlerinin de 1024 tanesi 1 IRENA coin olacak şekilde hesaplaması yapılmakta.

IRENA Coin İle Kredi Kartsız ve Merkeziyetsiz Alışveriş İmkanı!

IRENA Green Energy Coin bünyesindeki geliştirilen projeler arasında kredi kartsız ve merkeziyetsiz bir alışveriş sistemi de bulunmaktadır. Ekip tarafından geliştirilen bu projede ana hedef kullanıcıların IRENA coin varlıkları ile diledikleri gibi alışveriş yapabilmeleridir. “IRENA Store” olarak adlandırılan bu alışveriş mağazasından dileyen herkes kripto para varlıklarını kullanarak çeşitli ürünler satın alınabilir.

IRENA coin ekibince geliştirilen projelerde Chainlink, LG, BRAUN gibi dünyaca ünlü isimlerle anlaşmalar yapılmıştır. IRENA Store üzerinde yapılan anlaşmalar neticesinde kullanıcılar LG ve BRAUN gibi markaların çeşitli ürünlerini kolayca satın alabilirler. Bu noktada alışverişlerde Metamask cüzdanlarının kullanılabiliyor olması da sistemin merkeziyetsizlik düşüncesine destek sunmakta. Avrupa’da bir ilk olan bu proje ile kripto paraların benimsenmesi noktasında da önemli bir başarıya imza atılmıştır.

Kripto para kullanıcılarının IRENA coin kullanarak stake yapmalarına ve kazanmalarına imkan sunan bir proje de ekip tarafından duyuruldu. Yakın zamanda hayata geçirilmesi hedeflenen IRENASWAP ve IRENA FINANCE sistemleri sayesinde kullanıcılar aşağıdaki işlem çiftlerini kullanarak kazanmaya başlayabilirler. Üstelik bu noktada onu diğerlerinden ayıran faktörse kazançların doğrudan USDT cinsinden aktarılmasıdır. İşte stake projesinde kullanılabilecek olan işlem çiftleri:

  • IRENA/USDT
  • IRENA/BUSD
  • IRENA/BNB
  • IRENA/ETH
  • IRENA/MATIC
  • IRENA/AVAX
  • IRENA/CAKE
  • IRENA/XRP
  • IRENA/ADA

Sizler de IRENA coin hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için IRENA coin Türkiye Telegram grubuna aşağıdaki bağlantıyı kullanarak dahil olabilirsiniz.

https://t.me/Irena_coin_tr

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.