Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,911.68
+514.79
Ethereum
$3,121.08
+13.34
Litecoin
$88.16
+4.9
DigitalCash
$29.94
-0.18
Monero
$121.43
+2.6
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.67
+0.55
Dogecoin
$0.15
-0

Katarlı yatırımcıdan Türk halkına teşekkür

0 271

Katarlı yatırımcıdan Türk halkına teşekkür .

Al Faisal Holding Kurucusu ve holding bünyesinde faaliyet gösteren ARTIC’in Yönetim Kurulu Başkanı Sheikh Faisal Bin Qassim Al Thani “Biz ambargonun hiçbir etkisini Türkiye sayesinde hissetmedik ve gerçekten de Türkiye’nin mazlum ülkelere karşı duruşunu Katar nezdinde yakından hissetmiş olduk. ARTIC bünyesindeki Sheraton Istanbul City Center’ın resmi açılışı iş dünyasından çok sayıda davetlinin katılımıyla otelde düzenlenen resepsiyonla gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan Sheikh Faisal Bin Qassim Al Thani, Türkiye’de bulunmaktan ve bu değerli gecede yer almaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi. Al Thani, “Türkiye hepimizin gurur duyduğu, çok büyük ve geleceği çok iyi olan bir ülke. Arapların özellikle Türkiye’ye karşı çok büyük bir ilgisi var ve bizim Katerlılar olarak özel bir ilgimiz ve sevgimiz var.

YABANCI YATIRIMCILARA TÜRKİYE’DE YATIRIM ÇAĞRISI

Türkiye hakkında söyleyecek çok fazla olumlu sözü bulduğunu anlatan Al Thani, şöyle devam etti:

“Türkiye hakkında konuşmaya başlarsam sabaha kadar bitiremem. Şeyh Temim bin Hamed Al Sani’nin de aynı şekilde Türkiye sevgisi çok fazla ve Türkiye’nin zor günlerinde yanında durduğunu buradan iletmek istiyorum. Ve onun Katar halkını temsil ettiğini ve onun desteğinin de Katar halkının Türkiye’nin yanında olduğunun bir göstergesidir.”

Al Thani ayrıca başarılı işlere imza atan Türk yatırımcılara da teşekkür etti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.