Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,168.68
+645.01
Ethereum
$3,094.93
+25.16
Litecoin
$81.29
+0.2
DigitalCash
$29.99
+0.81
Monero
$120.51
+2.88
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.35
+0.11
Dogecoin
$0.15
0

Altın Fiyatı Bu Seviyeleri Görebilir

1 1.151

Altın Fiyatı Bu Seviyeleri Görebilir

Altın fiyatı, yatırımcı ilgisinin yokluğunda yoğun aşağı yönlü baskıyla mücadele etmeye devam ederken Wall Street’te bir balonun ortaya çıktığına dair işaretler var mı? Peki altın fiyatları şimdi nereye gidiyor? İşte uzmanlardan ve analistlerden tahminler…

Bank of America: Wall Street yükselişini güvenilir bir aykırı gösterge olarak gördük…

Bank of America, zaten aşırı değerli hisse senetlerindeki Wall Street yükselişinin bir satış sinyali olabileceğine işaret etti. Banka bir notta, yükseliş hissinin bu kadar yüksek olmasının hisse senetleri için rahatsız edici bir işaret olduğunu söyledi. Bank of America stratejistleri konuya yönelik şu açıklamada bulunuyor:

DAHA ÖNCE WALL STREET YÜKSELİŞİNİ GÜVENİLİR BİR AYKIRI GÖSTERGE OLARAK GÖRDÜK…

Usta Analist: Altın Fiyatları İçin Bu Seviyelere Dikkat! Düşüşü Durdurabilir

Mevcut yükseliş seviyeleri Bank of America stratejistlerine göre, zaten önümüzdeki yıl ortalamanın altında hisse senedi getirilerini yansıtıyor. Wall Street’teki iyimserliği gözden kaçırmak zor, S&P 500 yıllık bazda yaklaşık %4 ve son 12 ayda yaklaşık %32 arttı. Bank of America stratejistleri konuya yönelik şu açıklamada bulunuyor:

MEVCUT SEVİYE, 12 AYLIK GETİRİLERİN SADECE %7 OLACAĞINI TAHMİN EDİYOR, BU DA KÜRESEL MALİ KRİZ’İN SONA ERMESİNDEN BU YANA ORTALAMA 12 AYLIK %16’LIK BİR TAHMİNLE KARŞILAŞTIRILDIĞINDA ÇOK DAHA ZAYIF BİR GÖRÜNÜM…

Altın fiyatlarını dokuz ayın en düşük seviyelerine çeken nedir? Jim Wyckoff açıklıyor

Çin’in en üst düzey bankacılık düzenleyicisi, ABD ve Avrupa pazarlarında ortaya çıkan balonlardan kaynaklanan potansiyel riskler konusunda “çok endişeli” olduğunu söyledi. Çin Bankacılık ve Sigorta Düzenleme Komisyonu başkanı ve merkez bankası parti sekreteri Guo Shuqing Salı günü yaptığı açıklamada, “Dış finans piyasalarındaki balon sorununun bir gün patlayacağından endişeliyim” dedi.

Efsanevi Borsası: Dışarı Çıkın ve Kendinize Altın Satın Alın!

Guo Shuqing, ABD ve Avrupa piyasalarında aşırı gevşek para politikaları nedeniyle güçlü kazanımların mümkün olduğunu ve bunların reel ekonomiden “ciddi şekilde ayrıldığını” sözlerine ekleyerek, düzeltmelerin “er ya da geç” geleceğini kaydetti. Bu uyarılar, altın dokuz ayın en düşük seviyelerinde mücadele etmeye devam ederken geldi. Kitco’nun kıdemli analisti Jim Wyckoff’da piyaları yorumladı ve şunları söyledi:

GEÇEN HAFTANIN 12 AYIN EN YÜKSEK SEVİYESİNE YAKIN YÜKSELEN ABD DEVLET TAHVİL GETİRİLERİ VE HAFTA ORTASINDA ABD DOLARI ENDEKSİNDE HAFİF BİR SIÇRAMA, DEĞERLİ METAL PİYASALARINA KARŞI ÇALIŞAN OLUMSUZ DIŞ GÜÇLERDİR.

Karen Jones: Altın fiyatı 1.707 ila 1.653 dolar arasında istikrar kazanacak

Commerzbank’ın FICC teknik analiz araştırmasının ekip başkanı Karen Jones, bir dizi kayıptan sonra, altın’ın 1.707 ila 1.653 dolar arasında istikrar kazanacağını söyledi. Karen Jones konuya yönelik açıklamalarına şunları ekledi:

PİYASA, 55 AYLIK HAREKETLİ ORTALAMAYA 1.707 DOLARDAN SATILDI VE ŞU ANDA 1.653 DOLARA DOĞRU DAHA FAZLA KAYMAYI GÖZ ARDI EDEMEYİZ. GÖRÜLÜRSE, BUNUN AŞAĞI YÖNLÜ DEVAM ETMESİNİ BEKLERİZ. YÜKSELİŞLER İÇİN SADECE 1.760 DOLAR/1.765 DOLARI YENİDEN KAZANMASI GEREKMEYECEK… YATIRIMCILARIN ALTIN FİYATI İÇİN 1.794 DOLARI DA İZLEMESİ GEREKECEK…

Ünlü Trader: Bu Altcoin’ler Mart Ayı İçin En Patlayıcı Projeler!

Carsten Fritsch: Altın fiyatı bir tsunamiyle karşılaştırılabilir!

Makro açıdan bakıldığında, yüksek ABD doları ve yükselen tahvil getirileri altın’ın dikkatini dağıtıyor. Commerzbank analisti Carsten Fritsch, piyaları yorumladı ve şunları söyledi:

ŞUBAT AYINDAKİ ALTIN FİYATINDAKİ DÜŞÜŞÜN MAKUL BİR AÇIKLAMASI, NEGATİF NOMİNAL GETİRİLİ TAHVİL ARZININ AZALMASIDIR. YİNE DE ALTIN’IN TRENDLERİ, ÖZELLİKLE ARTAN ENFLASYON BEKLENTİLERİ IŞIĞINDA OLDUKÇA HIZLI DEĞİŞEBİLİR. YÜKSELEN ENFLASYON BEKLENTİLERİ, GETİRİLERDEKİ ARTIŞI KADEMELİ OLARAK TÜKETECEKTİR. ABD’DE %26’LIK PARA ARZI BÜYÜMESİ VE AYRICA ONAYLANMAK ÜZERE OLAN 1,9 TRİLYON DOLARLIK DEVASA BİR TEŞVİK PAKETİ, ENFLASYON İÇİN İDEAL KOŞULLARI SAĞLIYOR. ÖZELLİKLE DE ABD EKONOMİSİ ZATEN OLDUKÇA İYİ DURUMDA VE BAŞKAN BİDEN MAYIS AYI SONUNA KADAR HER YETİŞKİN AMERİKALIYA BİR AŞI SUNMAYI PLANLIYOR. BU NEDENLE, ALTIN’IN TEKRAR YÜKSELMESİ SADECE BİR ZAMAN MESELESİDİR. ALTIN BİR TSUNAMİYLE KARŞILAŞTIRILABİLİR VE MUHTEMELEN SUYUN GERİ DÖNMESİ ÇOK UZUN SÜRMEZ.

TD menkul kıymet stratejistleri piyasaları yorumladı

TD menkul kıymet stratejistleri piyasaları yorumladı ve konuya yönelik şunları söyledi:

BUNUN, MART TOPLANTISINDAN ÖNCEKİ FED KONUŞMASININ SON HAFTASI OLACAĞI DÜŞÜNÜLDÜĞÜNDE…. DİKLEŞMENİN ELE ALINMAMASI, FED’İN PİVOTUNUN PİYASA FİYATLANDIRMASINDAN UZAK KALDIĞININ BİR İŞARETİ OLARAK YORUMLANABİLİR VE BU DA ERKEN BİR DARALMA KORKUSUNA KATKIDA BULUNABİLİR.

1 yorum
  1. […] analist Mark Matthews, bugün altın fiyatıyla ilgili olarak önemli değerlendirmelerde bulundu. Analiste göre dip seviyelerden […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.