Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-1157.83
Ethereum
-37.73
Litecoin
+1.49
DigitalCash
+0.23
Monero
+2.77
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.47
Dogecoin
0

Uniswap’in Başı Sahte Token’lar ile Dertte

0 308

Uniswap’in Başı Sahte Token’lar ile Dertte

Dolandırıcı token’lar, merkeziyetsiz borsalar ve protokolün açık listeleme politikası nedeniyle Uniswap’in likidite havuzunda giderek daha büyük bir problem haline geliyor. .Geçtiğimiz günlerde Curve Finance, 1inchExchange, Tornado.Cash ve dYdX dahil en yaygın dört merkeziyetsiz finans (DeFi) projesini hedef alan dolandırıcı token’lar hakkında uyarılar yapıldı.Platformun açılır menüsünde GitHub talebinde bulunan tüm token’lar listelenebiliyor; kullanıcılar, daha sıkı güvenlik incelemeleri talep ediyor.

Açık listeleme politikası dolandırıcılığa yol açtı

Merkeziyetsiz türev projesi Opium, 7 Temmuz tarihli gönderide kullanıcıları Opium (OPM) adlı bir dolandırıcı token’ın Uniswap’te listelendiğine dair uyardı.Aynı gün, Defiprime Twitter hesabı da DeFi protokolü dYdX ile ilgili olduğunu iddia eden “DYDX” token havuzu ve sahte “Uniswap Community Token” hakkında uyardı.Bir gün öncesinde Tornado.Cash, dolandırıcıların projeyle ilişkili olduğunu iddia ettikleri “TC token” sattıklarını açıkladı. Curve Finance ve 1inch.Exchange de henüz piyasaya sürülmeyen kripto paralarının sahtelerine karşı uyardı.

Uniswap likidite çekiyor

Mayıs ayınca ikinci versiyonu piyasaya sürülen Uniswap, gelişen DeFi ekosisteminin mihenk taşlarından biri oldu. Uniswap, 92 bin kullanıcısı ile DeFi’ın en büyük havuzunu temsil ediyor.İkinci versiyon ile birlikte işlem hacmi de fırladı ve yalnızca iki hafta önce ilk kez 2 milyon dolar hacmi gören Uniswap’in hacmi, 2 Temmuz’da 20 milyon doları geçti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.