Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,087.05
+1580.78
Ethereum
$3,053.11
+60.62
Litecoin
$80.40
+0.48
DigitalCash
$28.85
+1.09
Monero
$115.73
-0.9
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.91
+0.52
Dogecoin
$0.15
0

Tron, Sun Network’ü Başlatma Tarihini Açıkladı

0 369

Blockchain tabanlı merkezsiz uygulama (DApp) platformu Tron, ikinci katman ölçeklenebilirlik çözümü Sun Network’ün genişleme planını açıkladı.

Pazartesi günü yayınlanan bir habere göre, Tron test ağı mayıs ayı sonlarında başlayacak.

Sun Network’ün genişleme planı, DApp kaldırım zincirleri ve zincirler arası altyapı geliştirmeyi içeriyor. İkinci katman protokolünün ayrıca Tron’un ağının genel kapasitesini arttırması, DApp’lerin enerji tüketimini düşürmesi ve yüksek güvenlikle çalışması bekleniyor.

Platform, 30 Mayıs’ta başlaması planlanan ilk aşamada “Sidechain” akıllı sözleşmelerinin başlatılmasına odaklanacak. Merkezsiz ve varlık güvenliğinin özelliklerini daha da artıracak olan Sun Network mainnetin resmi lansmanı, 10 Ağustos’ta yapılacak.

Eylül ayının ortalarında platform, ağın kullanım kolaylığını artırmak ve yan zincirlerin kolayca konuşlandırılmasını kolaylaştırmak için bir optimizasyon süreci başlatmayı planlıyor.

Tron’un kurucusu ve CEO’su Justin Sun, 6 Nisan’daki The Crypto Chick podcastinde, Tron’un ekosisteminin bu yılın ilerleyen zamanlarında resmi olarak Ethereum (ETH) ile işbirliği yapacağını belirtti. Sun, herhangi bir ayrıntı vermedi.

Aynı podcastte Sun, Tron tabanlı stablecoin Tether sürümünün (USDT) 9 Nisan’da piyasaya sürüleceğini söyledi. Stalwart stablecoinin Tron tabanlı versiyonunun, Bitcoin (BTC) tabanlı Omni protokolü USDT’den daha ucuz olacağını ve hızlı işlemlere izin vereceğini açıkladı.

Nisan ayının başlarında Tron Vakfı, geliştiricilerden yerel yönetmeliklere uymak için kumar pazarındaki DApp’leri Japon pazarından çıkarmalarını istedi. Kumar, Japon ceza kanunu tarafından genellikle yasaklandığından, şirket yerel geliştiricilere bu tür uygulamaları şirketin platformunda başlatmamalarını talep etti.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.