Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-1157.83
Ethereum
-37.73
Litecoin
+1.49
DigitalCash
+0.23
Monero
+2.77
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.47
Dogecoin
0

CME Group Bitcoin Vadeli İşlemleri, Rekor İşlem Hacmi Açıkladı

0 366

ABD türev piyasası CME Group, Bitcoin (BTC) vadeli işlemlerinin 4 Nisan’da rekor bir işlem hacmi kaydettiğine dikkat çekti.

Twitter’dan yapılan paylaşıma göre, Bitcoin vadeli işlemlerinin hacmi, 4 Nisan’da 22.500’den fazla sözleşmeyle tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bu bu da yaklaşık 112.700 BTC’ye karşılık geliyor. Önceki rekor 19 Şubat’ta kırılmıştı. 18 bin 300’den fazla sözleşmenin 64,300 BTC’ye eşdeğer olduğu belirtilmişti.

CME Bitcoin Vadeli İşlemleri 4 Nisan 2019 Tarihli Kümülatif Hacim.

CME Bitcoin Vadeli İşlemleri -sıkça sorulan sorulara göre- 17 Aralık 2017 tarihinde başlatıldı ve ertesi gün alım satıma başladı.

Bitcoin, bu hafta salı ile çarşamba günleri arasında %27’nin üzerinde bir artış elde etti. Fundstrat Global Advisors ortağı Thomas Lee, 200 günlük hareketli ortalamasının üzerine çıktığından beri Bitcoin’in boğa piyasasında olduğunu belirtti.

Geçen ay çıkan haberlerde, İngiltere merkezli kripto borsası ve vadeli işlem sağlayıcı Kripto Tesislerinin, kripto borsası Kraken tarafından satın alındıktan sonra ticaret hacimlerinin %500’den fazla arttığını gördüğü bildirildi.

Mart ayında CME Group Business Insider’a Bitcoin’in sınırlı miktarının düzenleyiciler için bir zorluk olduğunu belitmişti.

Mart ayında bir Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu komisyoncusu, ABD regülatörünün kurumsal ticaret platformu Bakkt’den Bitcoin vadeli işlemleri dahil olmak üzere kripto ile ilgili birden fazla uygulamayı onaylamak için aktif olarak çalıştığını açıklamıştı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.