Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,375.38
+225.65
Ethereum
$3,271.79
+84.16
Litecoin
$86.57
+2.15
DigitalCash
$31.91
+0.73
Monero
$121.41
-1.64
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.95
+0.01
Dogecoin
$0.16
0

PewDiePie’ın Ortak Olduğu Yayın Platformu DLive, Theta Network ile Birlikte Çalışacak

0 1.599

PewDiePie’ın Ortak Olduğu Yayın Platformu DLive, Theta Network ile Birlikte Çalışacak .

Theta Labs, blockchain video altyapı protokolü Theta Network’ün, merkezsizleştirilmiş yayın platformu DLive’a dahil edileceğini duyurdu.

 Theta ve DLive ortaklığı ile, tüm video içerikler için eşler arası naklen yayın ve DLive kullanıcıları için token ödülleri mümkün olacak.

Oyun sektöründeki en büyük isim

 YouTube üzerindeki en çok aboneye sahip oyun kanalının sahibi PewDiePie, 14 Nisan’da DLive üzerinde yayın yapmaya başladı. Platformun aktif kullanıcısı sayısı yalnızca bir ayda yüzde 67 artış gösterdi ve 5 milyon izleyici ve 70 bin yayıncıya ulaştı.

Theta Network ve DLive, ”YouTube ve Twitch ile merkezsizleştirilmiş, toplu olarak sahip olunan bir video içeriği dağıtım sistemi ile rekabet etme” istekleri doğrultusunda bu yeni ortaklık ile, içerik teslim masraflarını en az yüzde 50 azaltmayı hedefliyor. DLive’ın ana şirketi Lino’nun CEO’su Wilson Wei şöyle belirtti:

“DLive platformu 2019 yılında olağanüstü bir büyüme gösterdi fakat aynı zamanda içerik teslim masrafları da arttı. Theta Network’ü video altyapımıza ekleyerek bu masrafı yüzde 50 azaltabilir ve DLive platformunun büyüyüşünü sürdürülebilir hale getirebiliriz.  Aynı zamanda token ödülleri ile kullanıcılarımızla etkileşime geçmenin yeni bir yolunu da ekleyebiliriz.”

PewDiePie blockchain ile ilgili görsel sonucu

Merkezsizleştirilmiş yayın

Duyuruya göre şirketlerin ilk adımı Theta’nın eşler arası yayın protokolünü DLive’ın hem masaüstü hem de mobil cihazları için video platformuna dahil etmek olacak. Böylece DLive kullanıcıları Theta Network üzerinden video yayınlayabilecek ve token ödülü kazanabilecek.

Şirketler gelecekte ortaklıklarını daha da büyütmek ve SLIVER.tv ile DLive arasında ”içerik sendikasyonu” ve şirketler arası tanıtımı da dahil etmek istiyor.

Amazon’a ait yayın hizmeti Twitch geçtiğimiz günlerde abonelik için ödeme seçeneklerinin arasından Bitcoin (BTC) ve Bitcoin Cash’i (BCH) kaldırdı.

Kripto endeks sağlayıcısı AltDex Nisan ayında oyun sektörü ile ilişkili tokenlar için, video oyunları, e-sporlar ve benzeri diğer merkezsizleştirilmiş uygulamar ile ilgili blockchain tabanlı projelerin kripto para birimleri ve tokenlarını takip etmek için tasarlanmış kripto endeksi piyasaya sürdü.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.