Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,493.39
-2264.71
Ethereum
$3,161.10
-78.68
Litecoin
$83.46
-2.39
DigitalCash
$30.23
-1.19
Monero
$118.87
-2.79
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.38
-1.91
Dogecoin
$0.15
-0.01

Microsoft Gamebook Serisini Blockchain Oyununa Dönüştürecek

0 291

Microsoft Gamebook Serisini Blockchain Oyununa Dönüştürecek .

Microsoft, büyük oyun geliştiricisi Eidos ve gamebook şirketi Fabled Lands, 1980’lerin en çok satan gamebook’larını temel alan bir Blockchain kart oyunu geliştiriyor. 1 Aralık’ta yayınlanan bir basın açıklamasına göre , yeni kart oyunu, 1980’lerin Jamie Thomson ve Mark Smith tarafından yazılan “The Way of the Tiger” adlı kitabına dayanacak. Oyunun adı “Ölüm Arenası” olacak ve oyuncuları orijinal gamebook serisinin özellikleri ile fantezi temalı kart savaşlarında savaşacaklar.

Kart sahipliğinin sağlanması

Thomson aynı zamanda Fabled Lands’in icra kurulu başkanı ve blockchain teknolojisini kullanmaya karar verdi, çünkü geleneksel bir video oyunundan daha iyi bir başarı elde etmeye çalıştığına inanıyor. Dedi ki:

“Diziyi bir bilgisayar oyunu biçiminde yeniden başlatacaktık ama bu yeni teknoloji (blok zincir) daha mantıklıydı. The Gathering Magic oynamayı hayal edin ama bir karta sahip olup olmadığınızı bilmek gerçekten size ait. Veya bir öğenin veya becerinin sadece 100 baskısı olduğunu söylersek, gerçekten sadece 100 baskının olduğunu biliyorsunuz. ”

Şirket , oyun içi varlıkların sahipliğini sağlamak için işletmeler ve tedarik zinciri yönetimi ile ilişkilendirilmiş olan Vechain blok zincirinde fungus olmayan jetonları ( NFT ) kullanmayı planlıyor . Thomson , Vechain , kartları ve oyun içi eşyaları “tüm kripto işleriyle uğraşmadan” oluşturmaya izin verecek. Oyun içi varlıkların belirteçlenmesi, büyüyen bir trend olarak görünmektedir.  Dünyaca ünlü yarış serisi Formula 1 tarafından lisanslanan Blockchain oyunu F1 Delta Time – F1 otomobil markalı NFT’lerin bir açık artırması düzenledi. Başka bir yerde, Ethereum ( ETH ) temelli ticari kart oyunu Gods Unchained, oyun geliştiricisi Blizzard’ı içeren bir sansür skandalının ardından, günlük yaklaşık bir milyon NFT transferinin yarısına ulaştığı CryptoKitties’i çok daha fazla geride bıraktı .

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.