Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-1157.83
Ethereum
-37.73
Litecoin
+1.49
DigitalCash
+0.23
Monero
+2.77
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.47
Dogecoin
0

Abd’li Vekiller Libra’nın Güvenliğini Sağlamak İstiyor

0 397

Abd’li Vekiller Libra’nın Güvenliğini Sağlamak İstiyor .

Birkaç Amerika Birleşik Devletleri milletvekili istikrarlı paraları menkul kıymetler olarak sınıflandırmayı düşünüyor. İle Libra dikkate benimseyen stablecoin’ler ziyade, önerilen kripto proje henüz başka düzenleyici engel karşılaşıyorç Bu arada tasarıyı destekleyen milletvekilleri, istikrarlı paraların ABD tüketicilerini korumak için menkul kıymetler olarak sınıflandırılması gerektiğini söylüyor . Geçildiği takdirde, bunun gibi istikrarlı projeler, sıkı ABD menkul kıymetler düzenlemeleri kapsamına girecek. Hareketin eleştirmenleri, bu tür önlemlerin yalnızca ülkenin ortaya çıkan dijital manzaradaki konumunu daha da hafifletmeye yaradığını belirtti. Bazı yorumcular ABD’nin kripto ve blok zincirleme alanındaki yenilikçiliği ürpertici uzun zamandır düzenleyicileri suçladılar , önerilen istikrarlı projesinin bir emtia olduğunu savunuyor. 

ABD’li milletvekilleri güvenlik olarak sınıflandırılan “başarılmış istikrarlı paralar” istiyor .

 İki Teksas temsilcisi – Lance Gooden ve Sylvia Garcia – stabilcoin’leri menkul kıymetler olarak sınıflandıracak bir yasa tasarısı önerdi. “ 2019 Yönetilen Stablecoinler Menkul Kıymetler Yasası ” olarak adlandırılan tasarı, koridorun her iki tarafından temsilciler tarafından sponsorluk edilen tasarı, Libra gibi stabil coin projelerine daha büyük bir düzenleyici yük getirebilir. The Hill tarafından alıntı yapılan bir açıklamada ;

“Önerilen Libra gibi yönetilen istikrarlı paralar, mevcut yasalar uyarınca açıkça menkul kıymetler. Bu yasa, herhangi bir belirsizliği ortadan kaldırmak için tüzüğü basitleştiriyor. ”

Tasarıya yardımcı sponsor olan Rep. Gooden, Kongre’nin kriptolar ve dijital alan için yasal düzenlemelerin şekillenmesinde önderlik etmesi gerektiği fikrini de dile getirdi.

“Sorumlu finansal hizmetler yenilikçiliğinin ve düzenleyici gözetimin yarışmada olmadığını savunuyoruz. Libra ödeme sistemi, günümüz ağlarının sınırlarında kalan milyarlarca insanı güçlendirebilecek bir ödeme altyapısı olarak hizmet vermek için sıfırdan tasarlanmıştır. Libra Parası basitçe düşük sürtünme ve yüksek güvene sahip ani bir ödeme sistemi için bir vekildir. ”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.