Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,690.85
+769.84
Ethereum
$3,160.82
+28.62
Litecoin
$84.44
-0.08
DigitalCash
$30.63
+0.06
Monero
$120.11
+0.14
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.55
-0.26
Dogecoin
$0.15
-0

Micree Ketuan Zhan Görevden Alındı

0 339

Micree Ketuan Zhan Görevden Alındı .

Bitcoin madencilik devi Bitmain, kurucu ortağı ve yönetici direktörü Micree Ketuan Zhan’ın görevden alındığını açıklayan tüm personele bir e-posta gönderildi.  Bitmain’in bir başka kurucu ortağı olan ve şimdi de yönetim kurulu başkanı olan Jihan Wu, Pekin’de Salı günü öğle saatlerinde, tüm personele “önemli bildirim” konulu bir e-posta göndererek şunları söyledi:

“Bitmain’in kurucu başkanı, yasal temsilcisi ve yürütme direktörü Jihan Wu, hemen yürürlüğe giren tüm Ketuan Zhan rollerini reddetmeye karar verdi. Herhangi bir Bitmain personeli artık Zhan’dan hiçbir yöne ya da Zhan tarafından düzenlenen herhangi bir toplantıya katılmayacak. Bitmain, duruma göre, bu notu ihlal edenlerin iş sözleşmelerini feshetmeyi düşünebilir. ”

Bir Bitmain sözcüsü, şirketin şu anda bu konuda yorum yapmadığını söyledi.

E-posta, Salı sabahı Bitmain’in sicil daireleriyle olan sicil kaydındaki kurumsal yapısını değiştirdiği haberini aldı. Yeni güncellemelere dayanarak, değişiklikten sonra Wu, Bithan’in yönetici ve yasal temsilcisinin rollerini Zhan’dan devraldı. Bitmain’in kurulunun ani kararlara nasıl ulaştığı ya da Zhan’ın hisselerinden satın alınmış olup olmadığı açık değildir. Bitmain’in halka arz başvurusunda bulunduğu Eylül ayından itibaren Zhan, Bitmain’in% 36 hissesine sahip olan Bithan’ın ana hissedarıydı ve Wu% 20’ye sahipti. Wu ve Zhan, Bitmain’in ortak CEO’su olarak görev yaptı ve bu yıl Mart ayında halka arz başarısızlığından sonra rolden çekildi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.