Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,245.01
+550.14
Ethereum
$3,562.26
+47.89
Litecoin
$94.18
-1.61
DigitalCash
$38.84
+0.84
Monero
$136.71
-0.99
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.28
+0.16
Dogecoin
$0.21
+0.02

Louis Vuitton ve Christian Dior Ürünlerini Doğrulamak için Blockchain’i Kullanacak.

0 350

 

16 Mayıs’ta ConsenSys’de yayınlanan bir habere göre, tüketiciler, ürünlerinin gerçekliğini doğrulunu görebilmesini sağlayan, Blockchain ile güçlendirilmiş bir platform oluşturmak için LVMH ve Microsoft ile çalıştı.

Konsorsiyum, Aura olarak bilinen sistemin “tüm lüks endüstrisine güçlü ürün izleme ve takip hizmetleri vermek” için tasarlandığını söylüyor.

Louis Vuitton ve Christian Dior gibi LVMH markaları projeye dahil oldu ve Aura’yı grup içindeki diğer üst düzey isimlere tanıştırmak için tartışmalar sürüyor. 

Yetkililer açıklama:

AURA, tüketicilerin ürün geçmişine erişmesini ve lüks ürünlerin orijinalliğini kanıtlamasını – hammaddelerden satış noktasına, ikinci el pazarlarına kadar mümkün kılıyor.

Teknoloji, paylaşılan format ile depolanan her ürün hakkında benzersiz bilgilerini görebiliyor. Müşteriler daha sonra, markasının resmi uygulamasını kullanarak, sertifikasyonu hakkında ayrıntılı bilgi veren bir sertifika da elde edebilirler.

Gruba göre, Ethereum blok zincirine dayanan ve Microsoft Azure kullanan  Aura –  etik ve çevresel bilgiler, ürün bakımı için talimatlar ve garanti hizmetleri sunacak.

Aura’nın arkasındaki ekip, sonunda lüks markaların da kendilerine özel bir hizmet sunmalarını veya müşteri bağlılık artırmalarını sağlayacak şekilde kullanılacaklarını umuyor. 

ConsenSys Solutions’ın genel müdürü Ken Timsit şunları ekledi:

AURA, lüks endüstrisi için çığır açan bir yeniliktir. ConsenSys, her markanın çıkarlarını, bütünlüğünü ve gizliliğini koruyacak, tüm lüks endüstrisine hizmet edecek bir girişimde LVMH ile katkıda bulunmaktan ve onlarla çalışmaktan gurur duymaktadır

Üst düzey markalar, ürünlerinin doğruluğunu onaylamak için giderek daha fazla Blockchain’e yöneliyorlar. Kısa süre önce yapılan raporlar, premium likör markası Ailsa Bay’in blockchain tabanlı bir sistemle izlenen bir viski yapmayı planladığını öne sürdü.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.