Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-1157.83
Ethereum
-37.73
Litecoin
+1.49
DigitalCash
+0.23
Monero
+2.77
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.47
Dogecoin
0

Kaleido Blockchain, QEDİT’İN Zero-Knowledge çözümünü uygulayacak

0 417

Kaleido Blockchain, QEDİT’İN Zero-Knowledge çözümünü uygulayacak !

Kurumsal blockchain şirkeyi  Consensys girişim stüdyosunun bir parçası olan Kaleido’yu başlatıyor, kripto gizlilik firması QEDİT’İN Sıfır Bilgi kanıtı çözümünü uygulayan ilk kişi oldu.

blockchain ile ilgili görsel sonucu

İsteğe bağlı bir özellik

Qedit Eylül’de Kamu oyu ile paylaşılan bir basın açıklamasında şu sözleri söyledi. Bu ortaklık platformu kullanan işletmeler için bir off-the-raf seçeneği olarak özel varlık transferi özelliğini sağlayacak. QEDİT Jonathan ROUACH’IN CEO’su ve kurucu ortağı ekledi:

Kaleido, şirketlerin özel kod geliştirmede önemli kaynaklara yatırım yapma ihtiyacını ortadan kaldırarak kurumsal blockchain teknolojisinin dağıtımını hızlandırmada öncü bir rol oynamıştır. […] Kaleido ile ortaklık kurmaktan gurur duyuyoruz ve zkp gizlilik protokolümüzü kendi pazarlarında kullanıma sunmaktan heyecan duyuyoruz.”

Önemli bir platform

Rouach ayrıca Komgo blockchain’i Kaleido’nun potansiyeline bir örnek olarak adlandırdı ve “önde gelen enerji şirketleri ve finansal kurumlar tarafından kullanıldığını iddia etti.” Kaleido”, kurumsal ve konsorsiyumlara hazır olan Blockchain SaaS.”

Kamu oyun’a geçen yıl Mayıs ayında bildirdiği gibi, lider bulut platformu Amazon Web hizmeti, müşterileri için basitleştirilmiş blockchain bulut platformları sunmak için Kaleido ile ortaklık kurdu. Kasım ayında 2018, ikisi de işletmelerin blockchain çözümlerini uygulamasına yardımcı olan tam yığın platformu başlattı.

BENZER HABERLER

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.