Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,732.52
-328.44
Ethereum
$3,232.17
+13.1
Litecoin
$85.24
-0.39
DigitalCash
$31.37
-0.6
Monero
$120.86
-1.19
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.31
-0.19
Dogecoin
$0.16
-0

Jack Dorsey’in Tanıtımını Yaptığı Bitcoin Şirketinden 100.000 Dolar Hibe

0 470

Jack Dorsey’in Tanıtımını Yaptığı Bitcoin Şirketinden Devasa Hibe

twitter kripto ile ilgili görsel sonucu

 

Halka açık mobil ödeme şirketinin bir kısmı olan Square Crypto Bitcoin’in günlük bir para birimi olarak tanınmasına yardımcı olmak için ilk adımı açıkladı.Şirket Btc’nin güvenilirliğini , ölçeklenebilirliğini ve kullanılabilirliğini arttırabilmek için açık kaynak kodlu yazılımı daha üst seviyeye geliştirmesi için BTCPay Vakfı’na 100.000 dolar ödeyecek.

Twitter ve Square’nin CEO’su olan Jack Dorsey 2019 yılının başlarında Btc odaklı girişim olarak anlandırdığı Square Crypto’yu halka tanıttı. Vakfın ürünü BTCPay Sunucusu için ilk hibenin Bitcoin geliştiricileri için önemli  bir faydası olacağını belirtiyor. Açıklamaya göre ;

“BTCPay , açık kaynaklı bitcoin projeleri hakkında sevdiğimiz her şeyi temsil ediyor. Topluluğumuzun ideallerini örneklendiriyor ve yatırımcıların bitcoin kabul etmelerine, özel anahtarlarını kontrol etmelerine ve kripto paralarının kendilerinin onaylanmasına izin vererek benimsenmeyi teşvik ediyor. Ayrıca, kullanıcı deneyiminden ödün vermeden veya güvenilir üçüncü taraflara ihtiyaç duymadan, bitcoin için güçlü gerçek dünya uygulamaları yaratıyor.”

 

Square’in Amacı

 

Square’nin dürüstçe paylaştığı birşey , yatırımın bir rakibe yapılın yatırım değil , projenin sürdürebilirliğine yapılan bir yatırım olduğudur.

BTCPay , açık kaynaklı projeleri kitlesel olarak kabullenmekten koruyan UX, acığını kapatırken , kripto para biriminin kendi egemenliğinin ne demek olduğunu düşünmeyi normalleştiriyor.

Square Crypto’nun Bitcoin’i desteklemesi , gelişmiş sistemlere sahip teknoloji devlerinden biri olan Cash App’in geliştiricis Square’nin desteğini temsil ediyor.

Geçtiğimiz Ağustos ayından Square’nin konferansında söz alan Jack Dorsey , projenin hızlı büyümesini bu sözler ile anlatmıştı.

“Cash App ekosistemi beklentilerimizi aşmaya devam ediyor. Sadece üç yıl içinde, Nakit Uygulama geliri, Bitcoin hariç, temel olarak 0 ila 135 milyon $ arasında gerçekleştirdi. Seni seviyoruz, Bitcoin. 3,5 milyon müşterinin Haziran ayında Nakit Kart kullandığını, genellikle haftada birkaç kez satın aldığını gördük. ”

Raporlara göre Bitcoin , Casp App’ın 2019 yılının ortalarında toplam gelirinin 260 Milyon dolar olduğunu ve Btc satışlarında 125 milyon dolar olan rekorunu ikiye katladığı söyleniyor.

 

Doge Coin Nedir ? Nasıl Satın Alınır ?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.