Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,161.96
-2584.7
Ethereum
$3,148.52
-108.88
Litecoin
$83.84
-2.7
DigitalCash
$29.99
-1.79
Monero
$118.28
-3.45
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.16
-2.03
Dogecoin
$0.15
-0.01

CryptoBridge Borsası Kapanıyor

0 286

CryptoBridge Borsası Kapanıyor .

Merkezi olmayan kripto para birimi borsa’sı ( DEX ) CryptoBridge, web sitesinde bir mesajla kapandığını açıkladı . Duyuruda, borsa kullanıcıları tüm firmanın hizmetlerinin ve sunucularının 15 Aralık’tan sonra sona ereceği konusunda uyarmaktadır. Kullanıcılar borsadan işlemin son gününe kadar para çekebilecek, ancak depozitolar 3 Aralık’tan sonra kapanacaktır. Duyuru okur:

“Lütfen tüm para çekme işlemleri için AB yasaları uyarınca kullanıcı doğrulamasının gerekli olduğunu unutmayın. Doğrulamanın birkaç gün sürebileceği en kısa sürede işleme başlamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. ”

Dolandırıcılar CryptoBridge taklit ediyor

Şirket, piyasa koşullarını, giderek daha sıkı düzenlemeleri ve daha fazla gelişmeyi sürdürmeme kararının kapanmasının nedenleri olarak fon eksikliği olduğunu belirtti. Borsa resmi Twitter profilini ziyaret eden kullanıcılar “o sayfa mevcut değil” uyarısı ile karşılanırlar. Bununla birlikte, yeni bir CryptoBridgeEU hesabı bugün daha erken bir tarihte aktif hale geldi ve resmi platformun internet sitesinde yer alan duyuru ile çelişkili mesajlar yayınladı. Söz konusu hesap, platformun kapatılmasının geçici olduğunu iddia ederek şunları söyledi :

“CryptoBridge’in sona ermesinin son olmadığını duyurmaktan gurur duyuyorum! Merkezimizi Danimarka’ya taşıyacağız! Yeni bir sitemiz hazır ve çalışır durumda olduğundan, bizi izlemeye devam edin! ”

Resmi web sitesinde yapılan bir güncelleme, profilin sahte olduğunu onaylar:

“Sosyal medya kanallarımız kapalı, Twitter’da CryptoBridge’i temsil ediyor gibi görünen tüm hesaplar sahte. Şu anda bir geri dönüş planlamıyoruz. ”

DEX uzayında şiddetli rekabet

DEX uzayındaki rekabet giderek daha şiddetli hale geliyor. Başlıca kripto değişimi Binance başlattı onun rakibi Poloniex ise Nisan ayında bir kazanılmış Kasım ayı sonunda bir Tron tabanlı DEX.  27 Kasım’da, ademi merkeziyetçi likidite ağı Bancor , likidite havuzunu genişletmek amacıyla 60 bin jetonlu bir uçak ilan etti. Düşük likidite, merkezileşmemiş borsaların karşı karşıya geldiği ve merkezi borsalarla rekabet edebilme yeteneklerini engelleyen önemli bir konudur.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.